Русата Златка наду корема

Русата Златка наду корема

Златка Райкова е бременна и очаква второто си дете.

Новината съобщи преди броени минути самата тя, като пусна екзотична снимка на наедрялото си коремче от Малдивите в социалните мрежи.

„Ние сме бременни! Не бъдете тъжни за нас! Беше нарочно. Скоро ще бъдем четирима в нашето семейство“, написа Райкова, която очевидно е решила да се конкурира с бившия си Благо Джизъса, който има няколко деца от различни жени.

Блондинката от няколко месеца е във връзка с бившия тенисист Карен Хатчатрян, който е от арменски произход. Двамата се залюбиха малко след като бившата плеймейтка хвана Джизъса в  поредната изневяра. Той се влюби до уши в милионерската щерка Полина Спасова, а забранената им любов впоследствие се превърна в официална пред Бог и законите на републиката.

Това е втори официален брак за Георгиев (първата му законна бе татарката Есмер Омерова, която го изгони от Русия, след като излови в прелюбодейство) и поредна бурна връзка, която, надяваме се – няма да завърши скоро с разлъка.

Райкова на свой ред не спира да пътува и да се радва на живота си след раздялата с футболиста. Моделката наскоро разкри, че за първи път се чувства истински щастлива и обичана.

„Не знам къде ми е бил акълът да се занимавам с Благой. Но явно и аз изплащам грешки и карма и си получих наказанието. Този човек дори в момента не плаща частната ясла на Благойчо – младши. През цялото време аз се скапвах от работа, а той по цял ден спеше. На всичкото отгоре го дразнеше, че бебето плаче и го буди“, сподели наскоро Райкова в инстаграм, запитана какви са отношенията ѝ с него към днешна дата.

Бившият тенисист от арменски произход Карен и Райкова скоро ще стават родители