Жената, която открадна кутия с дарения, идвала и друг път в магазина

Жената, която открадна кутия с дарения, идвала и друг път в магазина

Жена с червена коса и на видима възраст 50-60 години задигна кутия за дарения в помощ на болно дете. ТВМЕДИА ви съобщи по-рано днес за наглото престъпление, извършено на касата на хранителен магазин в столични кв. „Хаджи Димитър“. Наш екип успя да се свърже с управителя на обекта „Кам маркет“ Петър Боянов.

„Мисля, че и друг път съм виждал въпросната госпожа тук. В неделя дойде и се въртя около половин час. Накрая застана до касата с кошницата, започна да вади някакви неща и буквално създаде суматоха близо до касиерката. Интересното е, че никой не забеляза момента, в който тя е откраднала кутията с даренията. С една дума – много професионална работа. Надяваме се самоличността ѝ да бъде разкрита възможно най-скоро и нека доброволно върне сумата. Грях е да се краде, да не говорим от пари за лечение на болно детенце“, заяви специално за ТВМЕДИА мениджърът на маркета.

Междувременно в интернет пространството и социалните медии се появиха доста предположения, че на снимката е мъж, дегизиран с перука. Служителите на магазина обаче са категорични, че става дума за жена.

„Кадърът не е с добро качество, защото е от видеозапис. Според касиерките кражбата е извършена от жена, а не от мъж. За съжаление тя най-вероятно предварително е проучвала къде има камери и била предпазлива около тях“, допълни Борисов.

„Приятели, ако някой от вас разпознае тази жена, пишете ми. Явно се е объркала и може би без да иска е взела кутия с дарения за болно дете от магазин в жк Хаджи Димитър, София. Ако някой знае къде може да бъде намерена, да я подсетим, че хората са дарявали за лечение, а не за почерпка на клиенти на магазина“, написа призив журналистката Нина Норд.

 

Може да бъде изображение с 2 души и на закрито

Автор: Димана Дойчинова