ВНИМАНИЕ! Крадла на чанти в „Младост“

ВНИМАНИЕ! Крадла на чанти в „Младост“

Жители на кв. „Младост“ отправиха апел към своите съкварталци да бъдат особено мнителни, ако видят жената от снимката (кадърът е от лятото, но се оказва, че въпросната дама не спира с опитите за кражби, бел. ред.). 

Вече има няколко случая на потърпевши от нея. Историята на агресивната жена ви разказахме преди няколко месеца. Очевидно органите на реда не са си свършили работата, защото тя отново дерибейства на улицата, разказаха пред ТВМЕДИА очевидци.

Напада основно жени в автомобили – блъска колите с павета, чупи ги, а после дърпа чантите от ръцете на жените в купето.

За неприятното си преживяване разказа първа Асенка Христова, основател на Институт за изследвания в образованието.

„Жената на снимката скочи (буквално) върху колата ми, докато се опитвах да тръгна от паркинг на бул „Андрей Ляпчев“ при спирката на метрото в „Младост“ 3, отвори вратата ми и започна да дърпа чантата ми. Понеже реагирах светкавично, не успя да я вземе, но стана страшно агресивна и потроши колата. През това време около нас минаваха пешеходци и коли и НИТО ЕДИН от тях не реагира. Нито един…
Жената видимо е в неадекватно психическо състояние и вероятно има нужда от помощ. Внимавайте, ако минавате в района, явно е активна там…

Искам да ви покажа и „инструментите“, с които работеше тази жена, защото вероятно са част от нейния метод. Първото нещо, което направи, когато скочи върху колата, беше да постави пластмасовата табела от снимката на предния прозорец, с което напълно блокира видимостта ми. Предполагам, че тази табела е взета от детски център. С бутилката пропан-бутан удряше непрекъснато по колата, след което я подхвърли вътре“, пише ужасената Христова.

Друга жена от „Младост“ на име Мария Методиева пък споделя следното:
„Тази жена е известна тук, в квартала, с различни постъпки, все извън закона. Радвам се, че си добре. Но, истината е, че няма контрол, никакъв. И, моля, заключвай се, когато си сама в колата. Задължително!
Преди време беше откачила част от ограда на градинка за кучета. Тъй като е метална, вероятно я е продала. Случайни хора й направили забележка, и тя реагирала изключително агресивно. Подаден беше сигнал в полицията. Очевидно без особен резултат“.
ТВМЕДИА се надява 7-мо РПУ да се самосезира по случая и издири въпросната дама