Виктория от „Ергенът“: Бих се извинила на Алекс лично!

Виктория от „Ергенът“: Бих се извинила на Алекс лично!
Алекс и Виктор след снимките на „Ергенът“.

„Бих се извинила на Александра лично. Също така, ако ни предложат съвместни работни проекти, бихме си свършили работата без проблем, защото ние сме професионалисти“.

Това заяви пред Сашо Кадиев преди броени минути една от най-скандалните участнички в любовния формат „Ергенът“ рускинята Виктория Капитонова.

Запитана защо е изляла чаша розов джин върху роклята на Александра Гърдева, Виктория сподели, че с този жест просто е искала да сложи точка и край на разговора, който изглеждал безкраен.

„Не бих направила това в реалния живот. Прекалих с емоциите. Разликата е, че ако ми е напрегнато в реалния живот, бих станала и бих си тръгнала от този скандал. Там обаче бяхме изолирани, нямаше къде да се скрие човек“, поясни Капитонова. Тя твърди, че през цялото време си е давала сметка, че трябва да се държи по-провокативно, защото това се изисква, за да си интересен.

„Преди снимките гледах други подобни формати от чужбина. Давах си сметка, че трябва да се държа малко по-крайно, за да е интересно“.

По думите на Капитонова след снимките на „Ергенът“ пътищата им с Виктор Стоянов са се разделили.

„Възприемахме всичко като шоу. Дори не сме опитвали да имаме връзка. Не сме имали интимни отношения“, коментира Виктория.

Междувременно Виктор и Алекс не коментират дали са заедно към днешна дата. Редица папарашки снимки обаче сочат точно към тази теория.