Антония Петрова се обезобрази – окастри носа наполовина

Антония Петрова се обезобрази – окастри носа наполовина
Петрова преди интервенциите…

Мис България 2009 и Мисис Русия 2012 Антония Петрова тотално се е обезобразила!
Това става ясно от нейните последни снимки, които тя с гордост публикува в социалните мрежи.

Очевидно миската харесва новия си обонятелен орган, защото тя не спира да се фотографира в близък план. От него обаче става ясно, че носът ѝ е намален минимум наполовина.

В интернет анонимни злобари пишат, че Toца, както я наричат в родния Перник, вече е досущ като краля на попмузиката Майкъл Джексън. Други я оприличиха с княгиня Калина Сакскобургготска, която също отдавна прекали с операциите. А трети даже я сравняват с Лорд Волдемор от „Хари Потър“, който е литературен герой без нос и с визия на змия.

37-годишната блондинка се открояваше от останалите ни миски с претенцията, че е учила много и има няколко висши образования, включително и тапии от чуждестранни университети. Тя всячески се опитваше да докаже в телевизионни участия, че ще разбие митовете за „тъпите миски“ и докаже обратното.

Освен с моделството си обаче, името ѝ нашумя и покрай едно гостуване в предаването на Милен Цветков преди повече от 10 години. Покойният водещ, който се славеше с остър и пиперлив език, поиска да зададе няколко въпроса от обща култура на Петрова, но тя категорично отказа да отговаря. Тогава журналистът ѝ посочи вратата с аргумента, че няма за какво повече да си говорят.

Към днешна дата Петрова е вече Батинкова, семейна с едно дете – момченце.
Тя не спира да си пуска снимки от екскурзии и почивки на екзотични дестинации. Петрова винаги е казвала, че държи човекът до нея да има минимум нейните финансови възможности, защото това „говори много за един мъж“.

Преди настоящия си съпруг  Ивайло Батинков (който впрочем е бизнесмен със солидни възможности), тя имаше дълга връзка с руския милионер Александър Бередин. Руснакът беше с доста години по-възрастен от нея. Бередин и Антония вдигнаха сватба за чудо и приказ в Москва, като само бижутата по нея струваха стотици хиляди.
Уви, бракът им не потръгна и те се разделиха…