Уош МС стана баща!

Уош МС стана баща!
Актьорът Иван Иванов стана дядо – бебето е кръстено на него

Раперът Стефан Иванов стана татко на момченце! Мъникът е кръстен на именития си дядо – великия актьор Иван Иванов, изиграл главната роля в емблематичния бълграски филм „Всичко е любов“.

Благата вест съобщи лично Стефан, по-известен в музикалните среди като Уош МС. Ето какво написа той в личния си фейсбук профил:

„Приятели, нашето семейство се увеличи с още един малък човек!
Казва се Иван и ни е направил с майка му толкова щастливи, че не мога да го опиша с думи! Той просто не е реален за нас и сме много влюбени в него! 
Пожелавам ви здраве и много, много любов, ама наистина! Чао, до скоро и бъдете велики, защото истинско щастие има и то е не преди този момент! Целувки на всички !

Стефан, Поля и Иван.. Иванови“.

ТВМЕДИА припомня, че Уош МС спечели първо място в битката на „Биг Брадър“ MOST WANTED през 2018 година. Тогава той не скри сълзите си от вълнение, че е спечелил сърцата на българите. Голяма част от хората от по-старото поколение за първи път чуха името на Стефан, но той определено плени цяла България с искреното си поведение и чиста душа.

„Емоционален, добър, истински! Това е Стефан! Хората лесно разпознават фалша и лицемерието на т.нар известни личности у нас, а едно обикновено момче им показа какъв трябва да бъде човек в обществото – без поза, без преструвки, без мании за величие, скромен, сърцат и чувствителен!“, написаха тогава голяма част от родните звезди в негова подкрепа.

ТВМЕДИА желае здраве и късмет на семейство Иванови!