Тротинетката с две неуспешни опита за самоубийство

Тротинетката с две неуспешни опита за самоубийство
Емили си има цяла тайфа фенове, които я следят в социалните мрежи и ѝ подражават…

Емили Йорданова, чието рождено име е Даниел Йорданов или както всичко го знаят – Емили тротинетката, заяви в пловдивския съд, че два пъти е посегнал жа живота си. Определящият се като трансмомиче каза пред съдията:

„Извинявайте, много съм зле, искам да ми влезете в положение и да ме разберете, искам си вкъщи, много зле се чувствам. Докато бях в ареста два пъти посегнах на живота си, но не успях. Първият път беше с един чаршаф, вързах го, увиснах, но паднах и не се получи.  Вторият път беше по време на разходка, исках да си прережа вените, но полицая ме видя и не стана. Искам във вкъщи влезте ми в положение.“

При излизане от залата тримата, обвинени в гавра над болно момче – Емили, Чеченеца и Тошо Куката казаха, че са добри хора.

Фен на високите скорости – кара бясно мотори, ел. скутери, тротинетки, колелета – всичко. Спечели си прозвището призракът в рокля

Припомняме, че в скандално видео, заснето на живо и посред бял ден ден в пловдивски мол, тримата заставиха насила момче с диабет и със специални образователни потребности да лази като куче и да издава звуци, досущ като четириного. Потърпевшото момче по-късно даде показания, че е бил сплашван да извърши тези непристойни действия. 

Родителите на въпросната жертва на гаврата посочиха, че се страхуват за живота си след раздухването на случая в медиите. В семейството има още едно болно дете, а майката и бащата едва свързват двата края, за да ги отглеждат нормално. 

„Ако знаех, че е болен, нямаше да го карам да лази“, категоричен бе Емили Тротинетката пред съдията и медиите. 

Куката


„Емили също е била жертва на такива гаври, подигравки и насилие! Ако не я пуснат скоро под домашен арест  тя ще се самоубие! Милата ми – страда от личностно разстройство, изпада в нервни кризи, изпада в транс. Тя е психично болна, трябва да си пие лекарствата и да се лекува, без медикаментите си съвсем ще отвърти. Притеснявам се, че може зад решетките да понесе още повече насилие и тотално да откачи“, заяви доскорошното гадже на Емили – Мелиса (също мъж с рождено име Тихомир Рангелов, бел. авт.).

Емили и Мелиса всъщност са Йордан и Тихомор по рождение и документи