Трифонов отговори на Петков: Не съм „бивш“, продължавам

Трифонов отговори на Петков: Не съм „бивш“, продължавам

Нова порция напрежение и индиректна размяна на реплики между управляващите и вече напусналите коалицията. Лидерът на ИТН Станислав Трифонов отговори на премиера Кирил Петков с пост в социалните мрежи, като заяви, че не може да бъде обиден и придружи думите си с видеоклип и песен.

„Днес един човек решил, че ще ме обиди, като ме нарече „бивш певец“. За добро или за лошо не съм бивш – продължавам да пея“, посочи Трифонов.

„Затова сега ще ви пусна една от последните песни, които записахме с колегите от „Ку-ку бенд“. Музиката е дело на две талантиви млади момчета. А този клип, който ви пускам, ни беше изпратен от фенове на музиката на „Ку-ку бенд“. Нито аз, нито те са бивши“, допълни той.

По-рано днес министър-председателят Кирил Петков индиректно го нападна музиканта като заяви, че вярва във високия морал на някои депутати, които ще изберат България пред своя партиен лидер, „особено ако партийният лидер е бивш певец, който най-безотговорно хвърля риск върху това правителство, само заради личното си его”.