Трансджендърът Емили: Ще карам и с 200 км./ч! Глоби не ме плашат!

Трансджендърът Емили: Ще карам и с 200 км./ч! Глоби не ме плашат!
Двамата мъже смятат, че истинската им полова идентичност всъщност е женска.

„Не се притеснявам от глобите! Спазвам всички пътни знаци. Нямам книжка, но ги познавам. Редовно пътувам по магистралите и вдигам над 100 км/ч.

Е, веднъж блъснах една баба с тротинетката си на велоалея, но това беше отдавна. Сега съм задобряла в карането. Може да ме засечете най-редовно по „Струма“ в посока Перник.

От КАТ няма да ме изплашат, ще летя ако искам и с 200 км.ч.!“.

Това заяви момчето в рокля Емили от Плевен. Трансджендърът, който се чувства и определя като жена, твърди, че вече е проучил и рекордите на Гинес. В едноименната книга е записано, че най-високата скорост, развивана с елетрически скутер е 130 км./ч.

„Ще работя за подобрение на рекорда на Гинес“, фука се блондинът, който от години води битки да смени личната си карта и в нея да бъде вписано дамско име, без да се налага да сменя пола си по оперативен път.

На този етап обаче родното законодателство не предвижда такива вратички в закона. Нещо повече, Емили се прочу и покрай връзката си с Тихомир, който зрителите на bTV помнят от „Фермата“.

Мускулестият мъжага, по който припадаха не една и две дами, шокира България с признанието си, че е гей. В даден момент от живота си дори сподели, че се чувства жена. Той сложи грим, токчета и рокля и се прекръсти на Мелиса. Точно тогава с Емили се срещнали и любовта им пламнала от пръв поглед. До ден-днешен двамата са заедно и дори обмислят да вдигнат пищна сватба наесен.

Междувременно соцалните мрежи прегряха до червено от коментари по темата. Почти всички потребители в Мрежата, както и свидетели на рисковото шофиране, са категорични, че подобно поведение на пътя е престъпно.

„Най-малкото пропадане с такава скорост я обрича на смърт. Лошото е, че шофьорите зад нея също са застрашени от трагедията да я сгазят допълнително, след което доживот да теглят тегло“, коментира експерт от Пътна полиция.

От ЛГТБИ общността (лесбийки, гей, бисексуални, транссексуални, интерсексуални) също се разграничиха от действията на Емили Йорданова.

Проверка на ТВМЕДИА установи, че групите на общността преливат от яростни коментари по адрес на транс момичето. 

„Срам за общността си! Петниш ни! Водим битки за права, а ти с твойта нелекувана глава ни върна 20 години назад. Вие двете с гаджето ти Тихомир (също трансджендър) сте жадни единствено за евтина слава! Никога не ви е пукало за ЛГТБИ. Вие изпитвате удоволствие да ви дават по телевизора, независимо с какво сте „известни“. Преди няма и десетина дни две невинни момичета бяха жестоко убити на пътя. Какво искаш, драга Емили? Да си поредният убиец, отнел живот и съсипал своя? Отиди на специалист и се прегледай!“, пише Ян Дермански в една от фейсбук групите на гей общността.