Трагедия! Внезапно почина бащата на Крисия

Трагедия! Внезапно почина бащата на Крисия

Масивен инфаркт погуби бащата на младата и талантлива изпълнителка Крисия след няколко часова разправия със съдия изпълнител.

Черна жалейка от мъка сложи и голямата му дъщеря Тифани Тодорова, показа справка на ТВМЕДИА.

Тя показа и снимка на татко си от миналото, когато е била малко момиченце. „На тати“, написа Тифани.

„Вчера отишли съдия изпълнители да го гонят от апартамента и докато се разправяли няколко часа, той паднал и умрял“, разказаха информатори на Блиц.

Марин Тодоров и Анелия Попова имат общо три дъщери – Тифани, Крисия и малката Марина.
Гласовитата певица Крисия участва в настоящия сезон на „Като две капки вода“. Най-вероятно заради сполетялата семейството трагедия тя ще се оттегли от формата, коментират запознати.

„На тати“, написа голямата сестра Тифани

Името на Тодоров е свързано с различни неприятни събития. През 2020 година той блъсна човек на пътя Русе – Варна в близост до шуменското село Струйно, а пешеходецът загина на място. Марин Тодоров пътувал с черен „Мерцедес“ GL320 в района между село Струйно и пътен възел „Диамант“ до Белокопитово.

Разградският бизнесмен е свързан с друг тежък случай – побой на бензиностанция край разградското село Гецово през 2010 година, при който на служителя Галин Тачев бе нанесена тежка телесна повреда. Тогава Тодоров, който бил в бензиностанцията с млада дама, се ядосал от подкачанията на трима души и се обадил на свои гардове да се саморазправят с тях.

По-късно пред разследващите излъгал, че дори не бил там на място, но записите на камерите го уличили. За сметка на това прехвърлил вина на периферна фигура в конфликта – Тодор Григоров, който несправедливо бил осъден на 13 години и 3 месеца затвор. След няколко години укриване същият се разболял от тежко онкологично заболяване и починал.