Спешна кампания за малкия Боги, детето се влошава

Спешна кампания за малкия Боги, детето се влошава

6-годишният Боги от врачанското градче Роман отново има нужда от нашата помощ. Детето страда от злокачествен глиом на мозъчния ствол (тумор), който бе успешно отстранен от лекари в Турция. След интервенцията обаче се образува оток в главата, което наложи отново детето да бъде хоспитализирано в раковата болница.

Сега обаче състоянието му отново е влошено. Идват и лоши новини – лекарите откриват метастази в гръбначния мозък. Ето какво сподели майката Руми Борисова през сълзи.

„Мили хора, обръщам се към всички вас за съпричастност, отново с вашата помощ Боги да може да продължи лечението си!
Състоянието му е критично. След като са му открити метастази в гръбначния мозък, състоянието му се влошава, дефицит на натрий в кръвта, не може да поглъща. Храним го през сонда с течна храна от аптеката, не може да приема нищо през устата… Радиотерапиите му продължават, но трябва да е под лекарско наблюдение!  На системи е и няма как да сме извън отделението, опасно е за него! Една нощувка в отделението струва 1000 евро, моля да ни подкрепите! Моля всеки от вас за пореден път да подкрепите ангелчето ни, за да може да продължи лечението си в болница Аджибадем, Турция! Вярвам, че и този път ще успеем заедно!
Благодаря на всеки, който ще помогне!

IBAN:BG58 STSA 9300 0026 6222 48
Титуляр: Владимир Мирославов Велчев
Банка: DSK

С мама и тати