След 25 години „ТИТАНИК“ на 3D /ВИДЕО/

След 25 години „ТИТАНИК“ на 3D /ВИДЕО/

В месеца на любовата зрителите ще имат възможност да се насладят на една от най-великите любовни истории, разказвани някога на големия екран. „Титаник“ празнува своя четвърт век на екран по един „по-реален“ начин.

През 1997 г. амбициозната продукция на ненадминатия майстор на киноспектакъла Джеймс Камерън (АватарАватар: Природата на водата) се превърна в световен феномен. Тя спечели рекордните 11 награди „Оскар“. Това е и най-касовият филм на всички времена (първият преминал границата от 1 млрд.) с приходи от 1,84 млрд. долара. Леонардо ДиКаприо и Кейт Уинслет се наредиха сред най-големите и обичани звезди на планетата.

Титаник разказва незабравимата, трагична история на принадлежащите на различни социални класи Джак (ДиКаприо) и Роуз (Уинслет). Двамата се запознават и влюбват на борда на „Кораба на мечтите“ – „Титаник“. На 15 април 1912 г., само четири дни след началото на първото си презокеанско плаване, корабът се сблъсква с айсберг и потъва към дъното на Атлантическия океан.Това бележи една от най-големите катастрофи в историята, причинила смъртта на над 1 500 човека.

Решен с епичен размах, невероятно педантичен подход към историческите детайли и с неподвластни на времето история и герои, Титаник е един от шедьоврите на киното и 25-години по-късно продължава да е също толкова впечатляващ и ефектен.