Слави Трифонов: Кирил Петков арестува Борисов! Защо тогава ще се среща с него?

Слави Трифонов: Кирил Петков арестува Борисов! Защо тогава ще се среща с него?

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов изригна с пост във фейсбук по повод интервю на лидера на ПП Кирил Петков по Би Ти Ви, в което заяви, че няма да има коалиция ГЕРБ-ПП в нито един от мандатите.

„Гледах интервю на Кирил Петков, в което той обясняваше причините за съгласието на “Продължаваме промяната” да направят среща с ГЕРБ идната седмица. Среща, на която да обсъждат възможността за съставяне на правителство.

Гледах го как се обяснява, как се гъне, как се върти и как се опитва да отговори на въпроса “Защо?”. Защо след всички тежки думи, които изговориха той, Асен Василев и другите от “Продължаваме промяната” – за кражбите на ГЕРБ, за корупцията на ГЕРБ, за модела “ГЕРБ”, който трябва да бъде изкоренен, за престъпленията на ГЕРБ, за отвращението към ГЕРБ – защо те, от “Продължаваме промяната”, сега ще се срещат с ГЕРБ?

Та нали ГЕРБ са виновни за състоянието на държавата, та нали самите те се казват “Продължаваме промяната”, защото искат да променят наследството на ГЕРБ?

Те нали затова се казват “Промяната” – защото ГЕРБ са злото, те са доброто.

И най-важното – нали Кирил Петков арестува Бойко Борисов? Казвам, че Кирил Петков го арестува, защото той така ми написа в съобщение: “Аз арестувах Бойко Борисов.”

И след всичко това, този човек каза, че ще отиде на среща с ГЕРБ. Като в същото време каза, че спазвал предизборните си обещания.

В предизборните си обещания те твърдяха, че ще преборят мафията. Но сега обаче ще седнат на една маса с мафията като равни с равни. Значи, вече мафията не се арестува и вкарва в затвора, а с нея се преговаря – “за политики”.

Затова, след целия този фарс, имам актуално предложение: “Продължаваме промяната” да се прекръсти на “Продължаваме промяната заедно с мафията”, написа Трифонов.