Скъп зъболекар окепази Соня Колтуклиева

Скъп зъболекар окепази Соня Колтуклиева

Прочут зъболекар окепази журналистката Соня Колтуклиева, ожали се в социалките самата тя. Оказва се, че устата блондинка се подула заради възпаление от забравена миниатюрна частица, отломка от счупен зъболекарски инструмент. Чуждото тяло започнало да инфектира локално мястото и главата на Колтуклуева заприличала на баскетболна топка. Ето цялата публикация на журналистката:

Сега вече мога да споделя една малка лична драма. И да кажа с усмивка: когато някой обича работата си и има свобода, е способен на чудеса.
Какво се случи?
От понеделник започна да ме боли цялата лява страна и да се подува … пиех обезболяващи и се жабурках с вода за уста. В сряда срещу четвъртък, в 3:00 часа през нощта, се събудих с нечовешки болки. Добре, че на няколко кооперации от нас, на ул.”Гурко” 58, има денонощен зъболекарски кабинет. Д-р Димитров работѝ 1 час, за да дренира и почисти възпалението; после притичах до денонощната аптека на “Раковски”, до Lidl, и веднага започнах с антибиотик. Не мога да се храня, освен да пия смути.
Направиха ми снимка на “Иван Вазов”5 – оказа се: счупен миниатюрен зъболекарски инструмент, оставен в горен зъб; това панорамните снимки не го ловят.
И те така … 7 дни антибиотик, плюс кетонал, гладна диета и студена вода.
Не знам защо не ми върви на зъболекари! Дали защото все ходя по прочути и скъпи … едни агресивно рекламиращи се дентисти дори ме вкараха в болница на рождения ми ден през юни 2021 година. Луда работа!
Не спрях да работя междувременно! Правех интервюта всеки ден в ПИК телевизия. А вчера изборното ни студио е гледано от 1 650 000 зрители.