Скандал със снимка на Крисия и Наско Лазаров

Скандал със снимка на Крисия и Наско Лазаров

Една снимка, публикувана в социалните мрежи около Коледа нажежи до червено страстите във виртуалното пространство в първия работен ден след празниците, видя ТВМЕДИА.
От кадъра се вижда, че пиар експертът Наско Лазаров е прегърнал певицата Крисия, а дясната му ръка леко обхваща задните части на момичето.

Фотосът моментално се превърна във вайръл скандал и „моралната полиция“ във фейсбук се активизира. Снимката бе споделена стотици пъти, а Лазаров масово е обвиняван в нечисти помисли към девойка, по-млада от него с години.

Припомяме, че специалистът в областта на рекламата и комуникациите е личен пиар на Благой Георгиев – Благо Джизъса. Бившият футболист от години работи с него и изцяло разчита на съветите му как се поддържа медиен образ.

Снимката на Лазаров и Крисия коментира и стендъп-комедиантката Надя Брайт:

„Мъж си слага ръката на задника на момиче и се снимат усмихнати. Аз даже не мисля, че на тоя човек в главата са му се въртяли мисли за сексуално посегателство. Просто мисля, че с типичната увереност на мъж на средна възраст, си знае, че може да пипа навсякъде. Мъжете, които мислят, че жените и момичетата са просто едни приятни пудели, които можеш да управлявашм както искаш“.

ТВМЕДИА  потърси Лазаров за коментар по темата. Той се отзова светкавично.

„Благодаря ви за коректния и професионален подход! Отпразнувах своя 50-ти юбилей съвсем скоро! Крисия е мое дете! Знаете каква е еуфорията и напрежението по време на събитие. Неволно фотографа е заснел този кадър. Не е с лоши помисли или намерения. Напротив – чувствам Крисия много близко до сърцето си. Работим заедно от дълго време. Лично баща ѝ ме потърси и помоли да работим заедно. Светла му памет! В светското общество съм от толкова много години, мислите ли че нямам обноски, мислите ли, че не знам как да се държа с популярните личности? Изпращат ми много приятели от сутринта този колаж! Развесели ме, повдигна ми настроението толкова много! Пожелавам успешна и ползотворна нова година на всички! Благодаря за рекламата“, посочи пред ТВМЕДИА Лазаров.
Благо Джизъса с Полина и пиара Наско Лазаров, който се грижи от години за неговия образ в медийното пространство