Шакира хванала Пике в изневяра заради изяден буркан сладко

Шакира хванала Пике в изневяра заради изяден буркан сладко

Изданието ShowUSA съобщaва, че след завръщането си от турне Шакира намерила празен буркан от конфитюр с ягоди, въпреки че Жерар Пике и синовете им не го харесват. Шакира стигнала до извода, че в нейно отсъствие Пике е довел вкъщи любовница, която изяла сладкото.

Студентката Клара Чия и Пике

Както медиите вече писаха, Жерар Пике е завъдил връзка със студентката Клара Чиа, докато все още е живял с Шакира. Феновете видяха потвърждение за това в ново видео, където според тях и според журналистите отново има препратки към раздялата й с Жерар Пике. Във видеото към песента Te Felicito, споделено с музиканта Рау Алехандро, има момент, в който Шакира отваря хладилника и вижда главата на Алехандро сред бурканчета със сладко: за феновете това е намек, че би искала да види главата на Пике там.

Негласната конфронтация между нея и бившия ѝ любовник започна, след като Шакира записа песен, в която осмива Жерар Пике и новата му приятелка. 45-годишната Шакира пее, че струва „две 22-годишни“ и добавя, че нейният любовник е „сменил Ferrari за Renault Twingo и Rolex за Casio“, правейки аналогия между луксозни и по-евтини марки. Самата Шакира е с 10 години по-възрастна от Пике: футболистът е на 35 години.

Новата светска двойка

Пике отговори, отбелязвайки колко добри са часовниците Casio, които ще служат „цял живот“, а по-късно отиде на работа с Renault Twingo.

Певицата не остана в дълг: тя постави кукла вещица с човешки размер на балкона си (прозорците на Шакира гледат към къщата, в която живее майката на Жерар Пике, подкрепила новата му изгора). А ден преди това стана известно, че певицата е започнала да строи стена между къщата си и тази на майката на Жерар Пике: на някои места техните парцели граничат.

Пике и изпълнителката се разделиха през лятото на 2022 г. след 11-годишна връзка заради изневяра на футболиста.

Шакира е с 10 години по-възрастна от Жерар, макар разликата визуално да не си личи особено.