Селена Гомес: Да, напълнях! И какво от това?

Селена Гомес: Да, напълнях! И какво от това?
Селена преди

 Животът на известните не е приказка. Това обича да казва 29-годишната певица и актриса Селена Гомес, една от най-обичаните звезди в Америка и по света. След дълго отсъствие в социалните мрежи тя реши полека да се завърне в интернет, което зарадва голяма част от почитателите й.

Феновете дълго страдаха, че нямат достъп до личния живот на певицата. Уви, след като се появи отново в Инстаграм и Тик-Ток, мнозина я нападнаха с грозни коментари за външия й вид.

„Какво ти се е случило? Защо си толкова дебела? Едно време беше по-хубава! Моля те, отслабни и се завърни към себи!“.
Това са само малка част от критичните мнения в профилите й.

Изненадата за почитателите й дойде от факта, че тя чете всеки коментар и дори понякога отговаря на критиките.

Селена споделя, че обича хапването на крак, но се опитва да намали вредните храни.

„Да, хапва ми се повече, но какво от това? Честно казано, не ми пука за теглото ми, защото хората ще ме критикуват винаги. „Много си слаба, много си дебела, това не ти става“. Глупости. Аз съм перфектна“, категорична бе Гомес. 

В момента изпълнителката има 311 милиона последователи в Instagram и 38,2 милиона в TikTok.

Селена сега

Наскоро Гомес публикува поредното си видео в TikTok, под което един потребител остави следния коментар: „Какво става с нея? Изглежда, че не е добре, но всеки в коментарите се радва за нея?“. Селена беше още по-бърза в отговора си, казвайки: „Сигурна съм, че се чувствам прекрасно, но благодаря за престорената грижа“, написа Гомес.

Очевидно осанката е най-важна за световните звезди, които постоянно се опитват да влязат в някакви норми, създадени от обществото. Виждали сме го десетки пъти – критиките към хора, които са малко по-закръглени или пък към тези, които са твърде слаби. Адел беше типичният пример за човек, който успя да промени себе си, но в същото време отново не беше одобрена от критиците.

„Когато бях пълна тактично ме съветваха да отслабна, защото съм много талантлива и ще се харесвам още повече на хората. Когато отслабнах се сблъсках с противоположното мнение – сега съм била твърде слаба, изглеждала съм вехта, състарена и уморена. Изводът е – хората никога, ама никога няма да те харесват еднозначно“, казва колежката на Селена Адел по темата с килограмите.