Съучастник ли е Лена с онези, които получават по 4000 лева от Москва

Съучастник ли е Лена с онези, които получават по 4000 лева от Москва

Ами разкрийте ги тези дето взимат пари, бе. Иначе се занимавате с клюки, призова журналистът Стефан Ташев

Журналистът Стефан Ташев коментира в профила си във Фейсбук твърдението на началника на кабинета в оставка Лена Бориславова, че наши политиците, известни журналисти, анализатори, политолози и други появяващи се в обществените медии лица, получавали заплащане директно от руската държава, в размер на 4000 лева месечно, за да формират обществено мнение в полза на удобните на Руската федерация тези.

„Лена била разкрила, че „политици“, „журналисти“ и „общественици“ взимали по 4000 лв от Москва за пропаганда. Имало информация на службите. Не знаех, че службите докладват на Лена, ама нейсе. Колегите вземат на юруш „новината“, обаче никой не пита: Защо след като службите имат тази информация, не арестуват въпросните политици и т.н. докато взимат парите? Да ги снимат, да ги запишат. Да докладват на прокуратурата за разследване и разкриване на тази мрежа? Да им съобщят имената…. Или службите работят със слухове и клюки, които доверяват на ухо на Лена“, написа той.

„Все пак според законите, който прикрива престъпление, в случая национално предателство, е съучастник. Ами разкрийте ги тези дето взимат пари, бе. Иначе се занимавате с клюки.

Знаем, че Лена работи с Гугъл. Там може лесно да види кои медии какво подкрепят неистово, включително Русия и Путин. И това е част от хибридната война, която започна в България много преди 24 февруари 2022 година. Която българските служби проспаха“, посочва в заключение той.

Снимка: Булфото