САМО В ТВМЕДИА: Наоми Кембъл тайно в София!

САМО В ТВМЕДИА: Наоми Кембъл тайно в София!
Наричана още Тялото

Британският супермодел и актриса от ямайски произход Наоми Кембъл прекара три дни инкогнито в София без абсолютно никой да разбере! Е, това научи ексклузивно и единствено ТВМЕДИА от свой източник.

Нито една медия не предупредена за визитата на Черната пантера, както я наричаха в миналото, когато печелеше милиони под формата на хонорари за реклами.

Според втори наш източник вчера тя е била засечена в магазин за детски играчки в столичен мол, придружена от няколко човека охрана.

Изкусителката сама предпочела да не се шуми около визитата ѝ и предупредила артистите от Киноцентър Бояна да не викат журналисти, научи още ТВМЕДИА.

Наоми е била настанена в лъскав хотел в центъра на столицата, посочва нашият информатор.

По софийските улици почти винаги е носила черна маска и очила, тъй като е добре известна с непоносимостта си към папараци.

Целта на посещението е да снима реклама за известна марка дрехи. Очевидно, макар и минала петдесетака, Наоми все още е сред предпочитаните лица в света на модата.

Въпреки, че навърши 51 години наскоро, Кембъл вади тяло, за което могат да ѝ завидят дори момичета на 18 години.

Съвсем наскоро топ манекенката стана майка за първи път. До този момент тя не дава категоричен отговор родено от нея ли е бебето, или е износено от сурогатна майка.

Наоми не обича папараци

Както и да се е появило на бял свят обаче няма никакво значение. Таблоидите на Острова пишат, че в последно време Кембъл се е разделила с буйния си нрав, който имаше като по-млада и се е кротнала.

Името ѝ бе забъркванo в какви ли не скандали, а папараци денонощно я дебнеха, за да я хванат в изцепка.

Неведнъж хубавицата е агресирала, скачала е на бой дори на мъже. Обичаше и чашката. Всеизвестно е приятелството ѝ с друг топ модел за вечни времена – Кейт Мос. Двете бяха най-близки в брашна и често можеха да бъдат забеязлвани в барове и дискотеки в малките часове на нощта.

Сега обаче Наоми се е посветила изцяло на малкото създание, което променило живота ѝ из основи.

„За разлкика от нашите моделки и „кифли“, които не излизат от мола, Наоми посети единствено магазин за детски играчки“, издаде единствено за ТВМЕДИА човекът, който я съпроводи по софийските магазини.

Снощи звездата е напуснала България.

С български почитател на летище София