Рускинята Виктория към Алекс: Ти си злобна българка!

Рускинята Виктория към Алекс: Ти си злобна българка!

Проста си! Злобна българка! След което следва показване на среден пръст…

Това ще видят довечера феновете на любовното риалити „Ергенът“. Главни действащи лица в скандала отново са рускинята Виктория Капитонова и хипнотерапевтката Алекс Гърдева.

„Аз те дразня от самото начало, сега ще станеш оттук и ще си тръгнеш. Всеки ден рева, вчера рева, днес рева, непрекъснаот ревеш. Ти си българска злобарка, повече не искам да говоря с теб и си тръгвам“, казва Виктория, докато Александра й отвръща, че е „толкова фалшива“. Но нещата не спират дори дотук. Кадрите показаха как Виктория агресивно излива чашата си с алкохол върху роклята на Александра и с викове „Проста си!“ излиза от стаята.

Не е ясно дали Виктор ще научи за тази разпра и каква ще бъде реакцията му, тъй като и Александра, и Виктория, са сред неговите фаворитки. Въпреки, че Александра е основателно подозирана за най-вероятния победител, Виктория успя да се издигне в очите на Ергена, след като му спомена, че много трудно е преживяла последната си раздяла. А именно ранимостта в нея бе онова, което липсваше на Виктор, за да я хареса истински, коментират зрителите.