Разгеле! Джизъса си призна! Показа новата

Разгеле! Джизъса си призна! Показа новата
Благо и Златка се правеха на щастливо семейство докрая…

След няколко месеца пълно мълчание по темата най-накрая плейбой номер едно у нас си показа новото гадже, видя ТВМЕДИА. Благой Георгиев – Джизъса най-после пусна снимка с новата изгора. И макар кадърът да е в гръб, вече е ясно коя е последната избраница на футболиста.

Двамата са на екзотична почивка на хиляди километри от България! Тук е единствено изоставената Златка Райкова, с която двамата до скоро се кълняха във вечна любов… Бившата вече плеймейтка е оставена на ближе рани, след като бе заменена с поне 10 години по-младо гадже.

Според източници тя е бизнесменска щерка – татко ѝ е мастит предприемач, който се занимава с хотелиерство във Велинград. Брюнетка се казва Полина и имала талант да пее – от малка се занимавала с музика.
Поли идва дюшеш на някогашния футболист, който според клюкари в София не е в никак цветущо финансово състояние. Затова се постараха и бившите му жени – той има четири деца до момента и не се знае дали няма да поиска и пето…

Предишните му дами обаче го одрусаха с големи парични издръжки. Според мълвата най-алчна била Златка Райкова. След като разбрала, че Благо ѝ кръшка, от злоба и болка тя поискала огромен апартамент в центъра на столицата и няколко хиляди лева месечно, с които да гледа детето им Благо-Джуниър (и с които да си угажда по скъпи салони, ресторанти и дискотеки).

Златка все още не е проговорила за предателството и се прави, че нищо не се е случило.
„Хайде, чакаме я при Мондьо да си излее сълзите“, шегуват се фенове на Благо, които от ден първи не харесваха Райкова за негова избраница.