Рачков се раздели с 24-годишната Анита

Рачков се раздели с 24-годишната Анита

Димитър Рачков е прекратил тайно и без излишен шум връзката с Анита Димитрова. Раздялата между популярния актьор и блондинката се е случила преди малко повече от месец – в края на януари.

„Да вярно е потвърждавам, че вече не сме заедно с Анита. Хората се събират и се разделят и това са нормални неща. Важно е да сме живи и здрави и всеки да има късмет по пътя си. Не искам да  говоря повече по този въпрос и се надявам да уважите желанието ми да не разнасям интимния си живот по медиите“, казва коминкът, цитиран от Уикенд.

Бургаският артист и красавицата от Хасково се залюбиха преди три години, малко след като комикът се раздели с Мария Игнатова след дългогодишна връзка.

Рачков се запозна с Анита по време на снимки на клипа на братя Аргирови „Ние“ и оттогава двамата бяха почти неразделни, като блондинката се нанесе да живее в дома му. Той я води не веднъж и на романтични почивки в Гърция.

Миналото лято се появи слух, че са сключили църковен брак, но тази информация се оказа невярна.Причината за раздялата не била любовен триъгълник или изневяра, а тривиална – несходство в характерите.Рачков отнасяше много шеги по време на шоупрограмите, които водеше. Най-често заради голямата разлика в годините – Рачков е на 50, а блондинката – само на 24.

Комикът си пада по русички…