Радостин Василев: Мафията проби моята партия

Радостин Василев: Мафията проби моята партия
Радостин Василев:

„Мафията наистина проби в ИТН. От днес, това е видимо за цяла България. Случва се пред очите ни в НС. ИТН е в коалиция с ГЕРБ и ДПС. Мафията проби в моята партия. Партията, която учредявах с огромна надежда за промяна и с огромна вяра в лидера.
Всъщност, за голямо мое съжаление, се оказа, че мафията винаги е притежавала ИТН. Съжалявам, че се усетих толкова късно, защото имаше знаци още в 45-то и особено в 46-то НС.
Отдадох повече от 2 години от живота си в изграждане на структура, офис, програма и ми повярваха толкова много хора. Бях председател на правната комисия, когато коригирахме изборния кодекс и отрязахме купувачите на гласове с машинното гласуване. В последните 6 месеца дадох най-доброто от себе си като министър на младежта и спорта. Отправна точка ми бяха само законът и моралът.
През последните 2 години изхабих огромна енергия да убеждавам всички, че това е партията, която ще промени България. Извинявам се от цялото си сърце на всички, които съм подвел. Бях излъган заедно с вас. Аз никога не се отказвам и ще участвам в промяната на България, заедно с всички вас, които ми вярвате, каквото и да ми струва това.
Сега разбирам защо никога не заприличахме на нормална партия, защо беше провален предишният парламент и защо сега Тошковци и Балабановци опитват да унищожат държавата.
ИТН не е партия, а бизнес проект на мафията. За мафията, държавата е дойна крава и нейните граждани нямат никакво значение. Дойната крава спря да дава мляко и това е причината за всичко. В момента, в който държавата си върна контрола над ключови сектори и щеше да се работи в КПКОНПИ се активира ИТН.
На този проект на мафията не му трябват мислещи и смели хора с интелект, а трима или четирима верни сценаристи от телевизията, двама лакоми за постове, много умни и ужасно бедни и алчни фронтмени, доста натискачи на бутони в НС и брокери-изпълнители, каквото е цялото ръководство на МРРБ и свързаните структури. Аз не се вписвах в тази картина от самото начало. Усещаше се във въздуха. Затова слугите на шефа и фронтмените ги беше и още много ги е страх от мен. Има защо. Държа много козове в ръкава. Бях и съм много смел, не съм алчен и не признавам фалшиви авторитети и мними пророци. Това нарушава основното правило в ИТН,че има един бог и Тошко е неговия пророк. НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ ПРЕДАТЕЛ. Предатели са тези, които лъжат народа и една година разрушават парламентаризма и държавността.
На този проект не му трябва политическа програма и затова експертите ни с изумление разбираха, че на обществото при представяне на правителство се презентират непознати програми от непознати хора. На този проект му трябват слепи гласове. Лидерът се оказа легендарен певец и водещ, но предаде(ПРОДАДЕ) народа си в качеството на политик.
Поради факта, че се намериха 5-6 смели и независими хора, от днес мафията е прегърната и заедно като юмрук. ИТН, ГЕРБ и ДПС открито застанаха заедно. Горди, смели и усмихнати. Утре ще предложат Ива Митева за председател на НС и тя пак ще е важна и щастлива.
Възраждане ще страдат от тази прегръдка на следващите избори. Хората не са глупави.
С голяма болка наблюдавам как Тошко Йорданов и Балабанов, заедно с Тома Биков заедно крещят: “ОСТАВКА” и са първи приятели в парламента. Помиярско и отвратително е. Подигравка с протестите и очакванията на народа е. Вие сте срам!
Останалите в групата депутати на ИТН са тъжни, защото осъзнават, че вече са инструмент за връщане на мафията.
Призовавам ги за смелост и решителност в името на България! Не заставайте редом до вашите врагове за тази пуста власт и пари.
ИТН НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА БЪДЕ ЧАСТ ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.
Единственият шанс на сценаристите е да управляват, прегърнати с мафията с връчването на третия мандат на ИТН. Знам, че това няма да се случи. Аз знам от къде знам.
А АКО СЕ СЛУЧИ ЩЕ ИМА ПРОТЕСТИ, КОИТО НИКОЙ НЕ Е ВИЖДАЛ.
ДНЕС Е ВИДОВДЕН!“