Пълна подкрепа за Нинова в битката с джендърството

Пълна подкрепа за Нинова в битката с джендърството

„Докрай ще се боря срещу джендър-идеологията! От нас искат да прекрачим Конституцията и законите си и да приемем третия пол. С това като жена и майка никога няма да се съглася“, това заяви снощи лидерът на БСП Корнелия Нинова в предаването „Лице в лице“ по bTV, а участието ѝ мигновено стана едно най-коментираните неща в социалните мрежи.

Пълна подкрепа за Нинова изрази и Александър Урумов, писател, по-малко политик, бивш говорител на военното минисетство.
Урумов често пише срещу дейността на милиардера Джордж Сорос и срещу ценностите на либералната демокрация. Според него това са инструменти за натрапване на еднополовите бракове и за разрушаване на традиционното християнско семейството.
Урумов съобщи снощи, че от днес започва да разказва публично и с конкретни имена кой, кога и как е настоявал България да приеме Истанбулската конвенция.
„Приятели,
пет години след началото на “истанбулската битка” натискът срещу България не отслабва, а се усилва. До степен на истерия!
Тези транс-същества в Брюксел и Вашингтон се държат като обладани, каквито вероятно са.
Този натиск не спира и явно няма да спре!
Затова смятам да разкажа неизвестни на широката публика подробности за цялото конспиративно задкулисие, подготвило приемането на Истанбулската конвенция навръх Рождество Христово през 2017 година.
В следващите дни започвам да разказвам Истанбулската хронология в детайли, срещи и имена.
Сигурно ще го заболи някой някъде, проблемът си е негов – изобличението е спасително, времето за покаяние е сега!
Душите си спасявайте, драги политици, за които ще говоря конкретно и поименно – защото после ще е късно, и то късно завинаги.
Битката започна на 15 декември 2017 и за много кратко време ескалира в сблъсък в Министерски съвет, където на 3 януари 2018 година публично се сблъскаха двете противоположни позиции – 8 против, 11 за ИК.
Започвам да говоря с имена и подробности, с неизвестни досега факти.
Само още малко търпение.
Пълната картина – с чудовищния натиск върху България – описвам в последните страници на своята книга, посветена на тази битка на човечеството срещу транс-злото, протягащо ръцете си към душите на децата ни!
Coming soon!
Бог – напред, ние – след Него!“, написа Урумов.
Александър Урумов.