Пускат неиздадена песен на Денис Теофиков

Пускат неиздадена песен на Денис Теофиков

“Безразлично” е името на поредното неиздавано парче на Денис Теофиков, което ще се появи утре в неговия ютуб канал точно в 17:00 часа. Това обявиха от “Фондация за млади музикални таланти Денис Теофиков”.

Песента е колаборация с неговия добър приятел, също музикант – Силвестър Матеев.

Силвър, както и известен в творческите среди, бе сред най-близките хора на момчето. Припомняме, че младата звезда на „Пайнер“ неочаквано сложи край на живота си ,като скочи от тераса на висок блок в София. Той почина само на 21 години и бе сред общещаващите лица в гилдията. Наричаха го дори „българският Джъстин Бийбър“ заради визуалните прилики с канадската мега поп звезда.

Емилия също не може да преживее нелепата загуба на Денис, който си отиде от този свят само на 21 години..

Така и не се разбра конкретна причина, довела до фаталния инцидент. Не бе намерено и предсмъртно писмо. След смъртта му обаче негови приятели споделиха, че Денис е страдал от тежка депресия. Преди да посегне на живота си се затворил в себе си и не говорил много с приближените си. Дали славата му се е отразила в негативен план – вече може само да се гадае. Появиха се какви ли не версии за фаталния му край, които така или иначе няма да го върнат…

Денис израства в семейство на музиканти. Баща му е известният виртуоз Атешкан Теофиков – Атеш, а майка му е певица – Венера. Той е единствено дете в семейството. Родителите му още не могат да преживят загубата на детето си.

„А едва ли и някога ще могат. Това е най-страшното, което може да се случи на човек в живота“, казват приближени на почерненото семейство Теофикови.

До ден-днешен за загубата му скърби и Емилия, която бе сред най-близките му колежки. Двамата имат няколко супер успешни дуети, основно балади. Самата Емилия бе сполетяна от трагедия в семейството си. В катастрофа загина големият син на мъжа ѝ Жорж Башур – Феди Башур. Младежът не успя да се пребори за живота си и издъхна само на 19 години. Жорж има и дъщеря от първия си брак, а от Емилия – малката Жоржиния, кръстена на татко си.
Смъртта на Денис буквално съкруши Емилия. Тя често споменава Денис и при всеки повод почита смъртта му с постове в социалните мрежи.

Неиздаването парче на Денис Теофиков ще бъде публикувано утре в неговия личен канал: https://www.youtube.com/@denisteofikovofficial336