Приятели и колеги с пълна подкрепа за Юлиан Вергов

Приятели и колеги с пълна подкрепа за Юлиан Вергов
Вергов се ядосал на Диана Димитрова, задето пращала съобщения на дъщеря му Алена (на снимката). Това било единственото неразбирателство между двамата, твърди той. И отрича да ѝ е посягал.

Приятели и колеги на Юлиан Вергов изразиха своята пълна подкрепа, след като стана ясно, че прокуратурата е отказала да образува досъдебно производство срещу артиста за насилие над жена.

Неговата колежка и екранна партньорка Диана Димитрова, с която двамата играят в доктори медицинската сапунка „Откраднат живот“, твърди, че той я е пребил по време на работа.

Това се е случило посред бял ден на снимачаната площадка и пред очите на екип от няколко човека. Димитрова твърди, че е ритана и бутана от Вергов, с когото са имали интимни отношения и тайна любовна връзка.

След инцидента тя е решила да не си извади медицинско, за да не злепоставя продуцентите и сериала, а само си е направила снимки, от които се вижда леко зачервяване и лек оток. Впрочем, от разследването стана ясно, че снимките не са обработвани на фотошоп и са съвсем автентични. 


Междувременно вчера стана ясно, че наблюдаващият прокурор Иво Боев прекратява преписката срещу Вергов поради липса на доказателства. Едва днес актьорът проговори за случая и заяви, че тормозът е вид насилие. Именно в такова той обвинява Димитрова, която е писала десетки съобщения на дъщеря му Алена Вергова. Това било единственият случай, в който той се е ядосал на Димитрова, но без да ѝ посяга или обижда. След като разбрал, че Диана пише съобщения на щерка му, той прекратил всякакви отношения, приятелски и колегиални, с нея.

А ето какво написаха част от хората в гилдията:

Марта Вачкова, актриса:

Обичам те, мили Юлиан! Цялата ми подкрепа е за теб и семейството ти! Родителите ти са възпитали истински кавалер и верен ПРИЯТЕЛ!

Теодора Духовникова, актриса:

За всички, които знаеха истината- тези месеци не бяха леки.
По принцип във всеки медиен скандал, най-яростно и най-шумно се изказват онези, които знаят малко или нищо. ( това, между другото, важи за всички настоящи медийни скандали). Онези, които знаят, винаги са по-внимателни и мълчаливи, защото във всеки такъв скандал са заровени грозни факти, които нормалните и деликатни хора се притесняват да изваждат на показ.
Безумно и безобразно беше това, което се причини на Юлиан и на близките му.
Грозна история. Надявам се, тя да върви към края си и да не попречи на всички онези жени, реални жертви на насилие, които имат нужда да ги чуем и да им помогнем.

Захари Бахаров, актьор:

Юли е казал всичко необходимо. Аз се чудя ще се намери ли някоя неправителствена организация да поднесе едно цвете на майка му. Жена, която от половин година живее с цялата тая помия, която се изсипа върху момчето й.

Георги Тошев, журналист и продуцент:

С годините се научих на търпение.
Все по често удържам гнева си, емоционално да реагирам на всяка несправедливост, нечовешко отношение, подлост …Грешал съм, когато съм прибързвал в оценки за хора, събития, на които не съм бил свидетел. Научих се да не съдя на базата на “хорските приказки”.
Мълчах по този казус.
Не познавам актрисата Диана Димитрова лично. Имам впечатления само от публичните й и актьорски изяви.
Познавам от години Юлиан Вергов. Не сме близки приятели, но имаме коректни отношения и споделяме еднакви възгледи за театър, кино, литература. Юлиан е талантлив актьор и в отношенията си с мен и приятелите си – коректен човек.
Чух и прочетох много по този “скандал”.
Никога не си позволих да разговарям с Вергов по тази тема.
Първо защото нищо не беше доказано, второ е твърде агресивно навлизането в личното пространство, трето познати от екипа на сериала “Откраднат живот”, присъствали на сцената , категорично бяха на страната на Вергов. Без колебание!
Срещнах Юлиан няколко пъти по време на публичния линч. Понасяше го стоически. Без хленч, без обяснения.
Не му е било лесно.
Не съм срещал през този период Диана Димитрова. Сигурно и на нея не и е било лесно.
За себе си мога да заключа, че човек трябва да е търпелив и да вярва в истината.
Истината е бумеранг.
Винаги излиза наяве.