Президент за двойна употреба

Президент за двойна употреба

Сдружение „Ние идваме“ като организация, смята за абсолютно неприемливо и провокативно изказването на президента Радев при връчването на проучвателния мандат на втората по големина група в Народното събрание.

Обяснението на подопечните му, че е направил това като гражданин се опровергава от неговото встъпление, че се изказва като „президент и върховен главнокомандващ“.

Коментар над моралните основания за осъществяването на един мандат се прави в друг формат. Особено валидно е това, когато си връчвал проучвателен мандат на партия като ГЕРБ допринесла в огромна степен за съсипването на обществения морал, икономика и национална сигурност.
Или си свиквал КСНС с участието на партия като Възраждане, която основателно се схваща като проводник на чужди за държавата ни интереси на страна обявила България за враг.
В тези моменти видяхме любезно мълчание или приветлив тон на разговорите.
Постът държавен глава не е за двойна употреба и в случая подсказва желание да продължи служебното управление и политиката на пасивна подкрепа за режима на Путин, зле прикрита под празни от съдържание лозунги за мир