Джордж Клуни: Преди да я срещна, не исках деца

Джордж Клуни: Преди да я срещна, не исках деца

Наскоро, Джордж Клуни бе гост на подкаста WTF на Марк Марън и разказа повече за емоционалния момент, в който той и съпругата му Амал решават да имат деца. Актьорът признава, че именно прекрасната му жена е тази, която променя мнението му по този въпрос.

Как точно се случва всичко?

Клуни разказва, че преломният момент е настъпил, когато той и Амал са били на гости на неин приятел, чието дете е било „доста шумно и неприятно“.
Когато двамата започват да се разхождат из градината и да си говорят по темата за бебетата, съпругата му казва: „Имаме ужасен късмет в живота“, а аз допълних: „Да, имаме късмет, че се намерихме“. Тя ми отвърна:“ Изглежда, че трябва да споделим този си късмет и с някои други хора…“ Помня, че замълчах за около минута и след това просто се обърнах към нея и й казах: „Ако и ти си на тази вълна…“, а тя ми отвърна простичко: „Мисля, че трябва да опитаме.“ Преди това не исках да се женя, нито да имам деца. Но това необикновено човешко същество влезе в живота ми с гръм и трясък и просто се влюбих лудо. От този момент нататък знаех, че всичко щеше да бъде различно“, споделя с усмивка Клуни.