Порнозвезда влиза в Сървайвър

Порнозвезда влиза в Сървайвър

Известна в сайтовете за възрастни палавница ще се появи сред участниците в новото издание на „Сървайвър“.

Преди броени дни от bTV съобщиха първите 10 имена от предстоящото предаване за оцеляване в екстремни условия и една от жените в него е известна с екстремните си прояви в порнографията.

Т.нар. приключенско риалити тръгва напролет в ефира на медията. Началото все още не е обявено, но часът, в който обикновено се излъчва адресираното към семейната публика предаване, е праймтаймът на телевизията.

Името, с което е анонсирана въпросната дама е Стефани Разсолков. Зрители, видели публикацията на снимката и името ѝ в страницата на шоуто във Фейсбук, мигновено реагираха и разкриха псевдонима, с който участничката се подвизава в порно индустрията – Тattstoner. Никнеймът е свързан с отличителните ѝ белези – tatts заради татуировките, с които е покрито тялото ѝ, а stoner на жаргон е човек, който употребява наркотици, най-вече марихуана.

Според запознати, участничката демонстрира онлайн сексуални извращения и насилие. За гледане на видеата се плаща такса в долари и по думите на сексуалната активистка, цитирана от различни сайтове, месечно тя печели около 10 хил. лв. от своята публика. Начинът, по който си изкарва прехраната, вече е ставал обект на интерес в  bTV – порнозвездата е била гост в шоуто на Николаос Цитиридис.

Разсолков е описана като „инфлуенсър“ – с това телевизията добавя порно конотация на маркетинга, практикуван от мнозина популярни личности от сцената, спорта и екрана, които използват своя лайфстайл за влияние над аудиторията за покупки на продукти и услуги.

Порноактрисата е поставена от Би Ти Ви между актьори от българския театър, кино и сериали като Снежана Макавеева („Под прикритие“, „Бензин“, „Бягство“) и Филип Буков („Откраднат живот“, „Татковци“). Разсолков ще се състезава редом и с футболиста Благой Георгиев, с победителката в „Мастършеф“ Божана Кацарова, фолкпевицата Татяна, влогъра Стефан Попов. Всички те ще бъдат в един отбор, именуван „Известни“. Т.нар. известни ще се конкурират с отбор „Воини“, които телевизията тепърва ще обяви, но съобщава, че ще бъдат „мъже и жени с изключителни качества и постижения в различни сфери на живота – брокер, гемолог, екскурзовод, студент, юрист и други“.

Разсолков е анонсирана от Би Ти Ви като „инфлуенсър“ – с това телевизията добавя порно конотация на маркетинга, практикуван от мнозина популярни личности от сцената, спорта и екрана, които използват своя лайфстайл за влияние над аудиторията за покупки на продукти и услуги.

Порноактрисата е поставена между актьори от българския театър, кино и сериали като Снежана Макавеева („Под прикритие“, „Бензин“, „Бягство“) и Филип Буков („Откраднат живот“, „Татковци“).

Разсолков ще се състезава редом и с футболиста Благой Георгиев-Джизъса, с победителката в „Мастършеф“ Божана Кацарова, фолкпевицата Татяна, влогъра Стефан Попов.

Всички те ще бъдат в един отбор, именуван „Известни“. Т.нар. известни ще се конкурират с отбор „Воини“, които телевизията тепърва ще обяви, но съобщава, че ще бъдат „мъже и жени с изключителни качества и постижения в различни сфери на живота – брокер, гемолог, екскурзовод, студент, юрист и други“.

Джизъс, ти си на ход!