Пореден арест за Гринго на Софка – този път преби полицай

Пореден арест за Гринго на Софка – този път преби полицай

Мъжът на поп фолк певицата Софи Маринова – Тодор Давидов, по-известен като Гринго, преби мъж в дискотека в Студентски град. Причината е, че почитателят на изпълнителката поискал да се снима с нея, но тъй като тя не го чула – започнал да крещи с пълно гърло.

Това извадило от релси грамадния Гринго и той ступал набързо човека. Нещо повече – мъжът дори си глътнал езика. Оказало се обаче, че пострадалият е свръзан със ситемата на МВР.
След инцидента Гринго е арестуван. Задържан е за 24 часа нанасяне на лека телесна повреда.

ТВМЕДИА припомня, че това не е първата хулиганска проява на Гринго. През 2016 година самата Софи Маринова сподели в национален ефир, че нейната половинка я тормози. Тогава те са още в началото на бурната им връзка.
„Както е готин и усмихнат и изведнъж скача. Бие ме с юмруци. Имам 15 шева на ръката.“, споделя тогава ромската перла и добавя, че освен с побой, Гринго си служи и със заплахи. „Заплашва ме – ще те убия, ще те изкормя“.

Година след началото на връзката на Софи и Давидов, мачото беше арестуван и тикнат в затвора за 10 месеца поради изнудване. Гринго бе закопчан след опит да прибере със заплахи 50 000 лева от айтоския търговец Асен Атанасов – Ариф, който бил заплашван по телефона, че ако не даде парите, ще очистят него и семейството му. Първоначално Ариф игнорирал заканите, но сезирал полицията, след като някой стрелял с пистолет по къщата му.

През месец септември на 2021 година Тодор-Гринго бе арестувано при зрелищна акция. Тогава той е задържан за 24 часа – имало съмнения, че се занимава с престъпна дейност.

След всичко това и богатото досие на мачото Софийският районен съд реши, че той няма да остане зад решетките заради побоя в дискотеката на певеца Константин. На половинката на Софи Маринова е наложена мярка „домашен арест“, пише „Глас“.