Политическата мафия завзе парковете, докато спите

Политическата мафия завзе парковете, докато спите

За да не сте изненадани ви казвам, че това предстои в десетки парцели в Борисовата градина, Южен парк и други места, където не сте си представяли, че е възможно.

Това се случва пред очите ви, а какво правят в горите!

Хиляди декари с вековни гори са превърнати в пустош. Хубава си моя горо ли!?

Политическата мафия в България е съглашение на абсолютни изроди! А вие, за да не сте зелен октопод, зелени терористи, соросоиди, платени протестиращи … гледайте и не правете нищо.

Стойте си кротко у вас.

Да знаете обаче, че така няма да си останете невинни добри и неопетнени, защото те няма да спрат сами. Между другото, в горите вече влизат с дробилки. Това е машина, която прави дървото на малки парченца, а камионите събират повече материал, който винаги може да се представи за почистени клони, а не отрязани дървета.

На втората е пример за машините, които вече бродят из българските гори. Мисля, че и на първата снимка се вижда такава, но по-компактен модел. Отсечени дарвета, изтръгнати корени, всичко в дробилката и никога не е имало дърво.

Приятен ден драги „Аз не се интересувам от политика“ и „Протестите няма да променят нищо“!
Така, както вие вече само надничате в къпалнята Мария Луиза, така децата ви ще надничат в цяла България, добри хора.

В Борисовата градина утре идват багерите и бетоновозите, после охранителите и бариерите, а накрая ще заобикаляте частната собственост. Толкова за гордия и непримирим български дух. Масово се продава за една заплата.

Всички партии ще работят за техния интерес, докато вие мълчите.

Истината е, че на една страна трябва да сме заедно всички срещу корумпираните чиновници от ВСИЧКИ ПАРТИИ! Те си и ще си управляват заедно, а вие мислете как да ги спираме.

*Панайот Алексиев