Отварачката изтри всички снимки с Миро Дзвера

Отварачката изтри всички снимки с Миро Дзвера

Фолкпевицата Мария изтри всички семейни снимки с последния си мъж Миро Дзвера. По-рано днес стана ясно, че 36-годишният Мирослав Соколов е задържан от полицията след семейна свада в общото им жилище в столичния кв. „Лозенец“.

Изпълнителката е претърпяла домашно насилие, уточнява се в каква степен. По непотвърдена информация е имало и физическа саморазправа, освен обиди, псувни и закани за убийство.

„Искаш ли да ти пръсна мозъка и да го разплискам по стените“, крещял Дзвера, който е криминално проявен и сочен за лихвар.

„Помощ, ще ме убиеш“, крещяла певицата. Съседи подали сигнал на 112, а властите се отзовали моментално. Мъжът е отведен в ареста.

Свидетели на инцидента казват, че той е бил във видимо нетрезво състояние. Запознати пък коментират, че Дзвера е бил много ревнив, до степен в която си е съчинявал версии и винаги намирал за какво да крещи на благоверната си. Освен с думи обаче наранявал често и физически пайнерката. 

“Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да мине малко време. Аз съм добре! Ще оставим въпроса в летящо положение. Благодаря за отношението“, каза певицата, цитирана от nova.bg

36-годишният Соколов е третият съпруг на Мария. Двамата сключиха брак в края на 2021 г. Чалгаджийката има дъщеря – Марая от първия си брак. След това дълги години се занимаваше с Християн Гущеров, син на милионера Добромир Гущеров.