Опитват се да смачкат силните на ГЕРБ (ВИДЕО)

Опитват се да смачкат силните на ГЕРБ (ВИДЕО)

Репресия, набеждаване и политически акции, които опитват да смачкат силните кметове на ГЕРБ.

Така определи ареста и разпита си кметът на Стамболийски Георги Мараджиев, след като късно снощи бе освободен.

„Какво беше това нахлуване на полицията вкъщи? Защо не ме обискираха на работното ми място? Ами, ако у дома имаше деца? Ами, ако снаха ми беше бременна? Какъв е този стрес? Това е с цел сплашване на цялото ми семейството. Казали са на снаха ми, когато са нахлули вкъщи: „Така е, като не знаете за кого да гласувате“. Това какво е? Не е ли репресия?“, запита Мараджиев.

Кметът бе отведен на разпит вчера след акция на икономическа полиция, при която бяха претърсени дома му и фабриката на сина му.

Разпитът обаче бил за дейности на общината по ремонти на площади и паркове, дали в Стамболийски са ползвани евросредства и пр., разказа Мараджиев.

Мараджиев сравни акцията на полицията с мерки, които вече са били предприемани срещу кметове на ГЕРБ във Враца. Това, което се случи с мен ще се случи и с други кметове и това е репресия от времената на тоталитаризма, категоричен бе Мараджиев. Иззети са компютри и документи на общината, което ще затрудни работата й, каза още той.

„Стамболийски е най-прогресиращата община в Пловдивска област. Не ни уплаши Рашков, няма да ни изплаши и този МВР шеф“, посочи той.

Видео от неговото изявление може да видите тук:

https://www.facebook.com/watch/?v=875042090162587