Новата на Пике била мъж?

Новата на Пике била мъж?

След като се раздели с Шакира, бившият футболист на Барселона Жерар Пике и новата му приятелка Клара Чиа Марти се превърнаха в истинска сензация за медиите в Испания, които не просто ги следят на всяка крачка, а вече започнаха да ровят упорито в миналото на 24-годишната студентка.

В последните часове в социалните мрежи се тиражира новината, че приятелката на Пике в миналото е била мъж. Клара се подложила на химическа кастрация за смяна на пола и вече се радва на нежни форми, пишат някои сайтове в Испания.

Според испанските портали трансформацията на Клара е започнала, когато е била на 12 години, а истинското ѝ име е Естебан. Медиите споменават и сина на Жерар – Милан, който разкри това публично по време на живо включване в профила на майка си – Шакира.

Край на семейната идилия…


Видеа в TikTok показват предполагаеми снимки на приятелката на Пике, когато е била мъж. Появиха се и хора, които твърдят, че познават Клара от преди време и тя съвсем не имала днешната си визия.

Други пък са на мнение, че тази болна теза е сътворена от разочаровани фенове на бившето звездно семейство. Огорчени от постъпката на Пике, те решили да изфабрикуват теорията за рождения пол на Клара, само и само, за да утешат ридаещата Шакира.
Близки на певицата са притеснени, че тя е на дъното и въпреки, че дава вид на спокойна жена, вътрешно е депресирана и смачкана от постъпката на бившия си благоверен, който я замени с младо гадже.

Клара Чия – новото гадже на Пике


„След две деца и толкова години връзка да те разкарат заради първата видяна хубавелка е много грозно!“, дивят се испанци в социалките. Нещо повече, паметливи хроникьори припомнят, че Шакира разкара сина на президента на Аржентина заради това, че се влюби до уши в Пике навремето.

Латино дивата изненада многобройните си фенове като сложи край на връзката си с аржентинеца Антонио де ла Руа и се отдаде на чувствата си с Жерар.