Николета скочи на майката на Сашко

Николета скочи на майката на Сашко
Николета Лозанова се изказа неласкаво по адрес на майката на Сашко – Радостина Цветанова.
Родителката е изоставила детето преди 2-3 години и към днешна дата живее в Англия, където е повторно или за трети път омъжена.

ТВМЕДИА научи от свои източници в Перник, че преди 12-годишния Александър тя има и друго дете, отново момче – на около 20 години в момента.

Темата, която 10 дни вълнува цяла България – малкия Сашко от миньорския град, който бе в неизвестност повече от седмица, очевидно не е трогнала толкова дълбоко майка му.

В лаконично телефонно интервю за bTV тя обясни, че „вероятно скоро ще дойде в България“, а изказването ѝ подразни мнозина, сред които и бившата плеймейтка Ни Ло.

Лозанова е майка на малката Никол, плод на любовта ѝ с футболиста Валери Божинов. Моделката неодумява как е възможно някои жени тотално да загубят вродения си майчински инстинкт.

„Жалко, че има майки, които след като присъдят родителските права на бащата, губят и вродения си майчински инстинкт! „Скоро ще се прибера в България“ – в превод „някога си“, безразлично и безочливо!“, написа Лозанова в социалните мрежи.

Фактът, че майката не се прибра у нас също ядоса много хора.

„Всеки ден има полети от Лондон до София. Има ли желание – всичко се постига. Тази жена просто нямаше желание да се занимава. Точно затова и го е изоставила, бил ѝ е в тежест, защото е аутист“, пишат в Мрежата гневни доброволци, които търсеха момчето повече от седмица в планината.

Николета Лозанова с дъщеря си – Никол Божинова