Напусналият Слави депутат два пъти участва в BIG BROTHER

Напусналият Слави депутат два пъти участва в BIG BROTHER

Напусналият формацията „Има такъв народ“ днес депутат Кирил Симеонов е участвал цели два пъти в култовото риалити Big Brother!
Симеонов влиза в къщата на Големия брат през 2015 и през 2018 в проекта „Most Wanted“, показа проверка на ТВМЕДИА.

( Припомнете си участието му тук – https://www.youtube.com/watch?v=374W7UUxthw   )

Оказва се, че още когато встъпи в длъжността народен представител, голяма част от колегите използваха телевизонната му слава като инструмент за подигравка.

„До вчера се лигавеше в Биг Брадър и се напиваше пред цяла България, сега ще определя бюджета на държавата в Комисията по финанси“, шушукаха народни представители в кулоарите на парламента.

„Здравейте, казвам се Кирил Симеонов, бях участник в Big Brother 2015. Занимавам се с търговия на акции на Нюйоркската фондова борса. В момента разработвам моя компания. Big Brother-е, идвам за тебе, брат!“, казва във визитката си Симеонов.

Преди по-малко от седмица ТВМЕДИА ви съобщи, че той се е срещал с премиера Кирил Петков. 

Тогава все още депутат от ИТН той заяви, че са водили нормален разговор – отрече да са му предлагали пари и постове, за да напусне партията на Слави Трифонов.

Какво е бъдещето на Симеонов в парламента – предстои да разберем. Вариантите са да остане като независим народен представител, който обаче ще подкрепя „Продължаваме промяната“ при гласуванията.