Най-после! Риана роди син

Най-после! Риана роди син
На ревю на Диор

Поп звездата Риана и нейният приятел – рапъра A$AP Rocky са се сдобили със син на 13 май. Милиони фенове по света тръпнеха и чакаха всеки момент благата вест, тъй като допоследно Рири не разкри датата за термина си.

Детето, чието име все още не е разкрито, е първо за звездната двойка. Влюбените започнаха връзката си през 2020 г., след като дълги години бяха само приятели.

34-годишната Риана обяви бременността си на 31 януари със серия от снимки, които акцентираха върху заобления й корем. Няколко дни след като Рири дебютира бременността си, тя зарадва феновете си с разкошно селфи в банята, показващо корема й.

Оттогава, буквално допреди да роди Рири се появяваше навсякъде с огромния си корем. Нещо повече – тя предпочиташе ултракъси рокли и поли, а в някои случай дори се появяваше само по… бельо и дантела.

Мнозина я упрекваха, че прекалява и чисто естетически гледката не се харесваше на голяма част от американците, други обаче я подкрепяха и не спираха да я ласкаят със суперлативи.

„Не слушам никого, важното е, че аз се харесвам. Смятам, че нито една бременна не трябва да се крие и срамува, независимо колко килограма е качила. Има ли по-красиво нещо от това да дариш живот?“, казва неотдавна изпълнителката на „Diamonds“ пред списание „Вог“.

Само преди по-малко от месец музеят на изкуствата „Метрополитън“ увековечи поппевицата, като сложи в една от галериите си нейна мраморна статуя.

„Благодаря ви за тази чест!“, трогна се Рири.