Мъж с прякор Отвертката изнасилил Васил Михайлов в затвора?

Мъж с прякор Отвертката изнасилил Васил Михайлов в затвора?
Цял Перник вдигна ръце от прокурорското синче Васил Михайлов, който си позволява да пребива невинни хора по улиците на миньорския град. СНИМКИ: БУЛФОТО


Синът на прокурора на Перник Бисер Михайлов – Васил, продължава да търпи ударите на затворниците в Централен софийски затвор. 18-годишният хулиган, от чиито безобразия цял Перник пропищя, сега горчиво съжалява за действията си, защото те го срещнаха с далеч по-опасни от него бандюги в зандана.

В края на декември прокурорският син е бил спукан от бой зад решетките от бивш боксьор, твърди източник на колегите от сайта  Lupa.bg.

Побоят продължил и от страна на други затворници – общо четерима души, а надзирателите оставяли да бият тийнейджъра на воля, защото и те се дразнели от арогантното му поведение.

„Това лайно се държи предизвикателно в затвора – парадира с връзките на баща си и с пари. Всяка седмица му носят по 1000 лева и той се прави на баровец, което дразни останалите“, разкрива пред „Лупа“ човек, излежаващ присъдата си в Софийския затвор.

Васил Михайлов пуши и пие, докато разговоря с репортерката на bTV Ивелина Драгнева

Миналата седмица Васил Михайлов яде бой и от Георги Семерджиев. Двамата били на нож от първия момент, в който се срещнали „на топло“. При свадата носа на Васил бе счупен.

Премеждията на синковеца обаче не спират дотук. Отношенията между прокурорския син Васил и останалите престъпници започват да минават в следващата фаза.

Затворници от 11 и 13 отряд с над 10-годишни присъди вече всекидневно тормозили младежа.

Според мълвата, в края на миналата седмица прокурския син дори е бил изнасилен от рецидивист с прякор Отвертката. Някои дори твърдят, че гаврата била заснета с мобилен телефон. „Вече си има нов прякор – Василиса Прекрасна“, разказва през смях пандизчия.

В затвора тече проверка по случая.

Бащата на Васил е прокурор Бисер Михайлов