Мария също ритала и драскала Миро (СНИМКИ)

Мария също ритала и драскала Миро (СНИМКИ)
35-годишният Мирослав Соколов бе пуснат под гаранция от 2000 лв. СНИМКИ: БУЛФОТО

Фолкпевицата Мария, която бе пребита от третия си съпруг Мирослав Соколов, също не му оставала длъжна в семейните мелета. Това стана ясно от показанията, които двамата са дали пред съдия.

Изпълнителката често била подлагана на физически и психически тормоз, но и тя влизала в ролята на насилник. Мария често драскала с острите си нокти Миро до кръв и той ходел с алени деруги със седмици. Пред приятели и познати обяснявал, че е надраскан от агресивна котка, защото никак нямало да отива на прякора му Дзвера да бъде нападан от миньонче.

Нещо повече, в моменти на емоционален изблик Мара Отварачката го ритала с малките си крачета в колената и глезените, където най-много боли. 
Поведението си двамата съпрузи оправдаха с много страст и понякога гняв от ревност. 

ТВМЕДИА научи, че магистратите останали потресени от чутото.

Мария непрекъснато давала противоречиви показания. Миро пък я маризил още преди да сключат официален брак. Тя твърди, че Соколов я е заплашвал с пистолет много пъти. Едно от обвиненията срещу него е именно за закана за убийство. Адвокатът на мъжа обаче я контрира като я запита защо се е омъжила за него, след като твърди, че преди сватбата е била тормозена.

Къде е истината – тепърва ще се изяснява.

Междувременно стана ясно, че Соколов е пуснат под домашен арест и гаранция от 2000 лв., съобразена с финансовото му състояние (официално). Той има общо 4 деца – три от предишни връзки, и едно в семейството си с Мария. Малката Марая е плод на любовта ѝ с бизнесмена Димитър Андонов. Твърди, се че в миналото Мария се развела с Митко, защото бизнесът му фалирал и останал без пари. Дали е така – един Бог знае. 
После Отврачаката се загаджи с милионерския син Хриси Гущеров. Двамата дори се венчаха. 
„Беше любов от пръв поглед“, призна в интервю Мария за пълничкия Хриси. 2 години по-късно те се разведоха заради клишираното „несходство в характерите“.
Тогава г-жа Соколова среща последния си (засега) трети официален мъж през закона и Бог – Мирослав.

От снимките на агенция БУЛФОТО става ясно, че Соколов идва в съда с дрехи на Burberry. Британската луксозна къща за дрехи е доста скъпа и само едно пуловерче  може да достигне до 4 бона. 
Запознати са категорични, че Миро Соколов по прякор Дзвера имал солидни финансови възможности, което било и пътеводната сила на Мария дали да се занимава с мъж или не. Двамата живеели в луксозно жилище в столичния кв. „Лозенец“, където всъщност се разиграва и последната им битова драма. Тогава съседи звънят на 112, тъй като чуват певицата да крещи и да се моли за помощ.

СНИМКИ от съда: БУЛФОТО