Майка: Окепазиха бебето ми в Ловешката болница

Майка: Окепазиха бебето ми в Ловешката болница

Майка на 4-месечно бебенце пусна гневна публикация в групата „Забелязано в Ловеч“, видя ТВМЕДИА. От думите ѝ става ясно, че кожата на ръката на новороденото е изгорена след поставяне абокат.

„Тази ръчичка, която виждате, е на 4-месечно бебче, повтарям 4-ри месечно – благодарение на добри „специалисти“ в Ловешката болница! Да попитам аз – колко пъти трябва да продухвате и прочиствате абоката? Вие нямате ли срам и страх ит Бога? Вие нямате ли деца и внуци, как не ви е срам? За това болницата ви ще се “ затрие“ в най скоро време, града също! Пълен идиотизъм! Оставам коментарите на вас! Бъдете здрави,Светли и благословени празници“, пише жената с новооткрит профил във фейсбук и без снимка с името Ралица Керезова.

ТВМЕДИА реши да потърси мнението на медицинска сестра, която работи в клиника в София.

„От видяното на снимката най-вероятно става дума за алергична реакция, а не за немарливост от страна на колегите. Предполагам, че бебето е със свръхчувствителна (атопична) кожа, която се е алергизирала от дезинфектант, бинт или лепенка. Това изгаряне не може да се получи от поставяне на абокат“, заяви медицинското лице в коментар за ТВМЕДИА.

Споделеното лошо преживяване на родителката отключи вълна от коментари, сред които:

Даяна Цветанова: „За съжаление и на мен ми се е налагало да ходя с бебе в нашата „прекрасна“ болница. Стоях и чаках 2 часа да ни приемат, а беше спешен случай. Нямат никакво отношение,крещят,обиждат.. Имаше една баба пред чакалнята,а думите им бяха „Тая луда дъртачка за какво да я приемаме като умира“. В потрес съм,крайно време е някой да се обади в телевизията и да ги покажат що за доктори са пред цяла България!“.

Криси Димитрова: „В Ловешката болница отношението и грижите са кръгла нула! Без значение дали ще е за дете или за възрастен, бавят, обиждат и какво ли още не. Тази болница е повече от трагична!Много малко има,които наистина могат да се нарекат лекари там… Другите просто и те не са наясно какво правят там… В Ловеч вече няма болница, затова хората масово ходят в Плевен… Как ще оставите бебенце в ловешката“болница“?“.

Фидана Русинова: „В детското отделение са едни от най ужасните лекари с изключение на доктор Стойчева! Отношението им към малките деца е под всякаква критика, като със животни се държат. И това го казвам от личен опит! Веднъж съм била с детето си там и повече крак не ми е стъпил в това отделение и въобще в болница!