Любовница разделила Шакира и Пике

Любовница разделила Шакира и Пике

Испанските медии твърдят, че връзката между футболиста Жерар Пике и световноизвестната певица Шакира е към своя край. Причината е повече от банална – изпълнителката на „Waka Waka – This time for Africa“ го е хванала с друга жена.

Колумбийката Шакира Рипол не могла да повярва, че благоверният ѝ е способен на това и мигновено взела решението да се разделят.

Двамата се влюбиха на Световното първенство по футбол през далечната 2010 г. в Южна Африка.

Двойката така и не стигна до сватба, въпреки 12-годишната им връзка и двете им деца Милан и Саша.

Дълги години те бяха любима двойка на хората по света и медиите заради благото си излъчване и стотиците благотворителни кампании, в които на драго сърце се включваха.

Западните издания пишат, че Пике отново живее в ергенската си къща Calle Muntaner в Барселона. Според журналиста на El Periodico Емилио Перес де Розас, защитникът на Барселона и дългогодишната му партньорка живеят отделно от няколко седмици.

Емилио Перес се появи във видео на живо, част от подкаста Mamarazzis на вестник El Periodico, където твърди, че световноизвестната попзвезда е хванала Пике да ѝ изневерява с друга жена преди няколко седмици, което е довело до разлъката.

Испански журналисти твърдят, че в момента Пике води „разгулен начин на живот“ и редовно посещава нощни клубове като Bling Bling и Patron в Барселона, придружен от други жени.

Освен това той изчезна от социалните медии на Шакира, като певицата често публикуваше снимки на двойката в миналото. Последният път това се случи през март.