Любов като по филмите. Мъж издирва млада жена след катастрофа

Любов като по филмите. Мъж издирва млада жена след катастрофа

Мъж с име Антон Билярски написа прочувствен статус в една от големите групи за катастрофи във Фейсбук. Той издирва младо момиче, което спряло до него след катастрофата, за да го попита как е. Двамата разговаряли за кратко, след което тя си тръгнала. Антон споделя, че от вълнение забравил да поиска телефонния ѝ номер. Моли жената, ако се разпознае в написаното да се свърже с него. Ето какво написа Билярски:

Здравейте!
Сутринта в 07:30 самокатастрофирах между Железница и Бистрица, в посока София! Тъмно синя Алфа 159, в ляв завой, както завивам, минавам през течаща вода и колата спря да завива, продължи напред в мантинелата! Аз съм добре, на колата майната ѝ, ще се оправи, ламарини са!
Поста ми е относно друго, ако администраторите преценят да го трият! Знам, че не му е мястото тук!
Та след като се ударих, спираха хора да питат как съм, дали имам нужда от помощ и такива неща! Вече съм викнал пътна помощ, седя там и си чакам!
Тогава спря едно светло синьо Фиат Пунто със софийска регистрация, слезе едно момиче на видима възраст 20-25 може би, около 170 висока, не повече, с очила!

Полафихме си за малко и тя си продължи по пътя! В момента в който изчезна зад завоя съжалих, че не я питах за телефонен номер! Ако е тук или някой я познае по беглото описание, моля да се свърже с мен!