Лена Бориславова съди хората на Слави

Лена Бориславова съди хората на Слави

Бившият началник на предишния редовен кабинет „Петков“ обяви, че внася в Софийския градски съд искова искова молба за клевета и уронване на името ѝ. Това заяви самата тя в своя Facebook профил.

„След сценаристите следват още няколко срещу мними обществени говорители и жълти медийни бухалки“, съобщи още тя.

„Обединението на “Продължаваме Промяната – Демократична България” регистрира своите листи за предстоящите предсрочни парламентарни избори, в които ще бъда кандидат за народен представител от 24 МИР“, потвърди тя.

„#ИмаКак и #ИмаКой да прави политика по друг начин, без главоломна корупция и кражби, както и политическа сатира с интелект и в границите на човешкото достойнство.
Зависи от всички нас“, пише още тя.

В началото на годината, Слави Трифонов публикува сатирична песен, посветена именно на Лена Бориславова. Тогава лидерът на ИТН написа към поста към песента: “ „Скъпи шарлатани, не забравяйте, че в живота освен лъжи за „Капитан Андреево“ и за мафиоти, има и хумор. Нека се посмеем заедно“, написа в страницата си Трифонов и публикува видео към песента. „

От ПП реагираха, че „към списъка от ответници в съда току-що се присъедини и група неосъществени сценаристи. Зад тях се крие проваленият политически шоумен, който се чувства най-голям мъж, когато удари жена, която го превъзхожда във всяко отношение“, посочиха тогава от „Продължаваме промяната“. И обявиха, че ще подкрепят всички правни действия, които ще предприеме Бориславова.