Крисия: Отвратителни сте всички!

Крисия: Отвратителни сте всички!

Младата изпълнителка Крисия е дълбоко разстроена, наранена и обидена след интерпретациите, че 50-годишният пиар експерт Наско Лазаров я опипва. 

Както ТВМЕДИА ви съобщи, Лазаров бе линчуван от моралната полиция във фейсбук, а обвинението бе, че докосва с нечисти помисли девойката.

Въпросният кадър е направен по време на неговия рожден ден малко преди Коледа. С лъскаво парти Лазаров отбеляза своя юбилей в компанията на роднини, близки и приятели. Към купона по някое време се присъединява и Крисия.

Нейният вече покоен баща преживе се свързал с Наско Лазаров – загриженият родител поискал именно той да отговаря за публичните изяви на дъщеря му. В светските среди е пределно ясно, че Лазаров е дългододишен специалист в сферата на пиара. Личен агент е на редица публични фигури и е известен със своята коректност и дипломатичност.

Снимката, която разбуни духовете в социалните мрежи. Крисия отрече Наско Лазаров да е минал границите на здравословното приятелство

„Не намирам думи, с които да опиша как се чувствам. Крисия ми е като дете. Никога не съм предполагал, че моя снимка с нея ще доведе до такива интерпретации. Тя е много ядосана и разстроена. Аз съм едър и висок мъж, опитах се да я придържам, защото е малка. Получавам обидни съобщения в социалните мрежи и дори гласови записи със заплахи. Смятате ли, че човек като мен е способен дори да си помисли подобен сценарии? Това е ужасно, отвратен съм! Чудя се кой измисли тази небивалица. Обаждат ми се мои приятели и известни личности, готови моментално да ме защитят и застанат с името си. Всеки, който ме познава отлично е наясно какъв човек съм“, заяви рекламният специалист специално за ТВМЕДИА.

Крисия, която се слави като любимка на лидера на ИТН Слави Трифонов, също написа няколко думи в социалките по повод скандала.

„Отвратителни сте всички. Не обичам да се сравнявам в различни хора и ситуации, но понеже „ние”, българите, обичаме да мислим през очите си, а не по очевидни обстоятелства, трябва да обясня за хората, защото това се случва глобално и наистина се надявам някой ден тези неща да се възприемат за некоректни и груби в този голям, но толкова малък свят, за да може да защитите близките си поне”, написа талантливата изпълнителка, която е сред малкото хора, успели да разплачат със сълзи Слави Трифонов.

Още когато бе 9-годишна тя се яви на музикален конкурс за млади таланти и го срази с изпълнението си на „За тебе бях“ – емблематична и вечна песен на Лили Иванова.

Тогава сълзи се стекоха по бузите на Дългия, но видеото бе изрязано впоследствие по негово нареждане, за да не разкрива публично емоциите си.

От малка е любимка на Слави Трифонов. Веднъж тя го разплака с изпълнението на „За тебе бях“ на Лили Иванова