Койна Русева в опасна близост с колега

Койна Русева в опасна близост с колега

Aктрисата Койна Русева фрапира обществото с изключително смели кадри от фотосесия. На снимките тя позира с младия си колега Петър Дочев, а той е… чисто гол.

Провокацията им относно отношенията, които ги свързват обаче се оказа творческа идея на дизайнера Едис Пала по повод представянето на новата му колекция зpа Есен-Зима 2022/23.

“За мен най-голямото вдъхновение, като дизайнер е човекът, за който творя. Още от малък във въображението си създавах образи на хора. Когато говорим за жената Edis Pala, тя за мен е силната жена, безкомпромисната лейди, която само с един поглед ще те “замрази”. Тя е провокативна, неконтролируема, агресивна и много секси. За мен Койна Русева притежава всичко това. Ако говорим за дизайнера и музата му. Моята муза е Койна Русева. Ако трябва с три думи да я опиша те ще са: интелект, провокация, сила”, обясни по повод избора си младият дизайнер.
Въпреки първото превю на проекта с главни действащи лица Койна Русева и Петър Дочев, останалите кадри представят и модели от колекцията, но не е лишена и нова доза интимност в тон с името на колекцията – Drama. Фотограф на проекта е Георги Андинов, гримьор Алина Манова, а фризьор Кристиян Милев. Колекцията Drama, черпи своето вдъхновение от 90-те години на миналия век.
Експлозията от провокация, стилове, лукс, елегнатност и много Drama.
“Киното, модата, фотографията, музиката и изкуството създадоха и възпитаха едно цяло поколение. Със своята работа, те ни разказваха, как трябва света да изглежда, и да се усеща. Главните действащи вдъхновители на колекцията са Мадона и модния фотограф Helmut Newton. Колекцията е за силните жени и мъже и тяхната непрекъсната борба, за надмощие. Силен пол няма, има силни и слаби хора. Edis Pala твори за силните”, разказва още Пала.