Кобрата се появи на рожден ден на Андреа?

Кобрата се появи на рожден ден на Андреа?

Кубрат Пулев се появи в целия си блясък на рождения ден на Андреа, който се проведе преди няколко дни в известен столичен хотел. Говори се, че певицата сама е пуснала въпросната снимка, за да подразни настоящата жена на боксьора, която набързо го дари с две породени деца.

Ние, медиите, също тотално се объркахме от отношенията на Кобрата и Андреа, които бяха заедно 15 години. Певицата и най-добрият ни боксьор в тежка категория уж поеха по нов път. Особено Пулев, който създаде две деца с новата си жена Розали Петрова.

Андреа е пристрастена към фотошопа

От поне две години насам Андреа не спира да реди обиди по адрес на бившия си благоверен. То не бяха грозни коментари, то не бяха обяснения в любов.

„Кобра, кажи си за копелето! Ти нямаш право да четеш морал. Нито ти, нито брат ти. Вие не сте това, на което се правите пред обществото“, написа съвсем наскоро блондинката в инстаграма си по адрес на клана Пулеви.

После взе, че си пусна черно-бяло видео от стари техни моменти под звуците на сърцераздирателна балада, озаглавена „Само любовта ти може да ме нарани така“.

Очевидно емоционално нестабилна и доста объркана Теодора, както е истинското ѝ име, няма постоянство в социалните мрежи. Един ден твърди, че Пулев е отпадък, а на следващия ден признава, че не може да живее без него.

Междувременно Кобрата се похвали, че е станал баща на момче – бебето е кръстено Спартак. Сестричката му Христина е на около годинка. Певицата така и не може да преживее новината, че бившият ѝ благоверен вече има нова любов до себе си, докато тя стои сама и без мъж до себе си.

 


Прелюбопитна снимка обаче се завъртя в интернет пространството. Твърди се, че фотосът не е фотошопиран, а напълно реален – от кадъра става ясно, че Кобрата е бил сред гостите на последния рожден ден на Андреа в края на януари.

Празникът се състоя в един от най-лъскавите хотели в София. Там 36-годишната вече жена бе обсипана от внимание и подаръци. Пред близки Андреа се похвалила, че Пулев ѝ е подарил гривна от известен дизайнер за сума от 12 000 лв. Дали това е истина – вече никой не се наема да каже със сигурност, предвид разклатените емоции на певицата.

Съвсем наскоро тя качи в канала в YOUTUBE разговор с бизнесдама, чиито вече покоен съпруг я е изоставил заради Розали Петрова, настоящата половинка на Кубрат.

В разговор от няколко минути двете жени не спират да обсъждат Розали, коментирайки я с епитети като хитра, меркантилна, лисица, амбициозна, пробивна и тн.

Жената на покойния бизнесмен споделя на певицата, че съпругът ѝ е бил запленен от Розали, която имала хубаво тяло, но и била  доста „тунингована“ в лице – всякакви кореции по устни, скули, гърдите и тн.

Видеото изчезна от мрежата, а Андреа така и не каза защо го е премахнала от канала си. Запознати разправят, че тя се е смилила над Пулев и е решила все пак да го изтрие, за да не го злепоставя каква жена си е избрал за майка на децата му.

Защо обаче Корбата продължава да се лепи на Андреа след като ѝ разби сърцето – и за нас остава загатка.
„Това е повече от нелепо, това е емоционално насилие. Този човек не я оставя да поеме по нов път“, пишат дежурните морализатори в мрежата.