Калина Андролова: Пак гласувайте за тези ненормални хора Кирил и Асен

Калина Андролова: Пак гласувайте за тези ненормални хора Кирил и Асен

Пак гласувайте за тези ненормални хора, които заради некадърност строшиха държавата, отбелязва в последния си пост в социалната мрежа журналистката Калина Андролова.

Тя припомня и признанието на шефа на групата на ИТН в парламента Тошко Йорданов пред Цветанка Ризова, че човекът, който е бил против да се купува газ от Русия, е Асен Василев.

„Тези царе на провалите ме потрисат! Аматьори, които строшиха държавата с такава лекота, за които липсата на газ, липсата на предсказуеми доставки и високите цени, които ще ни застигнат през зимата, са някакво забавление. Напомпване на егото от кучешки слугинаж към господарите. Парадоксално, но факт. В България парадоксите са формула на живота. Пак гласувайте за тези ненормални хора, които са способни, заради лични емоции, заради неосъзнатата си некадърност, която представят за прогресивна харвардска оригиналност, да срутят държавата и след тях и потоп…“, възмущава се журналистката. По думите й инфантилизмът лишава човека от чувство за мярка.

„Инфантилът няма спирачка, страхове и съображения, той може всичко. В този смисъл държавата ни и ние станахме жертви на психическата тъмнина в главите на тези две момчета – Кирил и Асен. И сега отново ще правят избори. Ще инвестират с манипулации, лъжи, банални лозунги и демагогия в глупостта на електората, правейки му комплименти колко е умен, че избира именно тях, а не „мафията“, категорична е Андролова. За нея е обидно, че има пораснали хора, прочели поне една-две книги, получили някога шофьорска книжка, които могат да се вържат все още на тези немного сложни измамници.

„Едно е да лъжеш търговските си партньори, инвеститори, купувачи, друго е да правиш държавна политика, да лъжеш цяла нация, да фантазираш пред чужди държавници, да разказваш небивалици по срещите на върха, и още малко да вкараш държавата ни във война, щото си „международно“ неграмотен до ироничност и не си разбрал защо си паднал от власт….“, изтъква Андролова.