Известен турски актьор загуби семейството си под руините

Известен турски актьор загуби семейството си под руините

Безпомощен се оказа и Угур Аслан, един от най-известните актьори от турските сериали, който само преди дни призова за помощ за намирането на брат му и цялото му семейство, които бяха в неизвестност.

“Смятаме, че семейството ни е изгубено“ пише в поста си актьорът. Брат ми, снахата и  племенниците са в неизвестност, вероятно са под развалините. Моля ви, помогнете да ги открием. Чувстваме се много зле. Казват, че продължават спасителните работи, но ние изгубихме надежда“, написа още той в социалните медии.

Угур Аслан публикува и видео послание, в което се казва:

“Много трудно се свързваме с близките си. Те разказаха, че някои от хората са спасили със собствени усилия, себе си и близките. Ситуацията е много тежка. В Хатай има сериозна нужда от помощ. Моля, подкрепете ни. Не намирам думи, с които да изкажа трагичността на положението. Преживявам много труден период. Това е изпитание за всички нас. Единственото ни желание е да задействат по-бързо спасителните работи. Поне да спасим оцелелите. Надявам се, че всички ще преминем успешно през това сериозно изпитание“.

Угур Аслан е сред любимите актьори на феновете на турските сериали. Родом от Хатай, в момента изпълнява ролята на полицейския комисар Ерен в култовия тв сериал „Присъда“ /Yargi/, който е с най-висок рейтинг. У нас е известен с ролите си в „Черна любов“, „Черно-бяла любов“, „Ямата“.

Съпругата на Угур Аслан е Сема Ергенекон, най-известната сценаристка в Турция, автор на култовите сериали прославени и в чужбина – „Перла“, „Завръщане“, „Черна роза“, „Черни пари, любов“.