Изтриха профилите на Виктория и Дениз от „Ергенът“

Изтриха профилите на Виктория и Дениз от „Ергенът“
Дениз имаше бурна интимна връзка с милионера Христо Сираков. Той бе с около 45 години по-възрастен от нея

Рускинята Виктория Капитонова и туркинята Дениз Хайрула се събудиха без социални мрежи! Най-вероятно се касае за хакерска атака на техните профили в Инстаграм. Именно в тази социална платформа двете имат най-много последователи, показа проверка на ТВМЕДИА.

Някои фенове на „Ергенът“ допускат и вариант те самѝ да са изтрили профилите си, тъй като получавали много обиди, клетви и основно негативни коментари за поведението си в шоуто. Участничките Виктория и Дениз са сред трите финалистки в любовното риалити.

Третата е хипнотерапевтката Александра Гърдева. Форматът е към своя край и съвсем скоро ще се разбере коя от тях е пленила сърцето на ергена Виктор Стоянов.

„Виктория и Дениз са недостойни за Виктор, те са меркантилни, злобни и алчни жени. Не блестят и с особен интелект“, одумват ги непрекъснато в социалните мрежи.

ТВМЕДИА установи, че във фейсбук групите на „Ергенът“ абсолютна любимка на зрителите е Алекс. Тя постоянно е обиждана в къщата на любовта, а Капитонова не крие, че именно Алекс е най-голямата ѝ конкуренция.

Междувременно в София се говори, че мускулестият фитнесинструктор в крайна сметка избира за своя спътница в живота рускинята Виктория Капитонова, с която са адаши.

Малко след снимките на предаването обаче той осъзнал, че Капитонова не е човекът за него, тъй като е свикнала на висок стандарт на живот и я вълнуват само материални придобивки.

Двамата се опитали да бъдат във връзка, но Стоянов така и не почувствал близостта, която търси да открие в една жена.

Дали слухът ще се окаже истина, скоро ще разберем…

Самият Виктор не скри, че се е записал за участие във формата след любовно разочарование.

Сърцето му разбила инфлуенсърката Хриси Парова, която има 9-годишен син от предишна връзка.

Решението да скъсат го взела тя и до този момент не е отстъпила назад.

В „Ергенът“ Виктор сподели през сълзи в един от епизодите, че е хванал голямата си любов в изневяра.

Най-вероятно визираше именно Парова, която му казала, че отива на морето в командировка. Той решил да я изненада с огромен букет и пропътувал стотици километри, за да ѝ го поднесе. Там обаче заварил Хриси в обятията и компанията на друг мъж…