Изнасилвачът Алвеш: Говори, че си „Mоята малка к#чк#“

Изнасилвачът Алвеш: Говори, че си „Mоята малка к#чк#“

Испанските медии публикуваха нови подробности по случая с Дани Алвеш, който е в ареста, обвинен в изнасилването на 23-годишно момиче на 30 декември миналата година в нощен клуб Sutton в Барселона.

Момичето подаде сигнал в полицията два дни по-късно, а след повдигането на обвинението за тежко престъпление Дани Алвеш промени показанията си няколко пъти. Затова съдията реши да го остави в ареста.

Алвеш казал на полицията, че нищо не се е случило между него и момичето и че той изобщо не я познава. Той каза, че единствената връзка е, че са били в нощен клуб по едно и също време, но той е бил там за много кратко време. Но след като беше задържан пред съдията, той даде две различни показания.

В първия случай той заяви, че е намерил момичето в тоалетната на ВИП секцията на клуба случайно, когато е влязъл в тоалетната, след което скоро е напуснал помещението и че кратката им среща е била единственият контакт помежду им. Във второто изявление той каза, че е правил секс с момичето в тоалетната на клуба с нейно съгласие.

Испанската медия „El Periodico“ пише, че записите от камерите за наблюдение разкриват ключовите доказателства в разследването и че Алвеш е променил показанията си, когато е видял записа. На тях се вижда, че Алвеш и жертвата на нападението са били в тоалетната 15 минути едновременно. Това е много повече от твърденията на Алвеш и точно толкова, колкото момичето претендира от самото начало. Освен това показанията на свидетелите опровергават твърденията на Алвеш.

Приятелите на нападнатото момиче и сервитьорът, когото Алвеш изпратил да ги покани на масата си, веднага казали на полицията, че бразилският футболист се е приближил до момичето. „El Periodico“ съобщава, че скоро той станал буен.

Момичето твърди, че Алвеш я хванал за ръката и я завлякъл до тоалетната. Тя казва, че се опитала да избяга оттам, но бившият футболист на Барселона затворил вратата и ѝ попречил да го направи.

Следва описание на зловещото деяние: „Жертвата заяви, че Алвеш й вдигнал роклята, накарал я да крещи, че е неговата „малка кучка“ и я принудил да седне върху него. След това ѝ ударил шамар, хвърлил я на пода и я изнасилил. След това ѝ каза да изчака, докато той излезе от банята“, съобщава Periodico.

Алвеш е изправен пред присъда от 4 до 12 години затвор, ако бъде признат за виновен на процеса.

Момичето, което е жертва на нападението, настоява, че не иска обезщетение за претърпяната травма и че единственият ѝ мотив е справедливостта да бъде раздадена.

Снимка: Инстаграм